ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Στην πλάστιγγα…

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Κατελάρη, περισσότερες οι πιθανότητες αποχώρησης

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα στο θέμα της παραμονής του Φάνου Κατελάρη στην Ομόνοια, αν και, όπως πληροφορείται το 24sports, περισσότερες πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τους «πράσινους».

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νεόφυτο Λάρκου, στην οποία συζητήθηκε το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι επαφές συνεχίζονται, ωστόσο ο παίκτης τη δεδομένη στιγμή δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας (μιας και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις και χρειάζεται ανάπαυση) και όπως προκύπτει από την πληροφόρηση της ιστοσελίδας μας, η πλάστιγγα φαίνεται να γέρνει προς την πλευρά της αποχώρησης.

Ο Κατελάρης έπαιξε μόλις σε τρία ματς πρωταθλήματος στο πρώτο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου, προτού αποχωρήσει τον χειμώνα για την Ζαλαγκερζέγκι. Εκεί του δόθηκε περισσότερος χρόνος συμμετοχής (13 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα) μέσα από τον οποίο έκανε τους ανθρώπους τς ουγγρικής ομάδας να επιθυμούν την παραμονή του και τη νέα σεζόν, όπως σας είχε ενημερώσει αρχικά το 24sports (δείτε εδώ), πριν ο τεχνικός διευθυντής της επιβεβαιώσει με δηλώσεις του τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας (δείτε εδώ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X