ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Στην Ευρώπη με...Remedica

Θα είναι ο κύριος χορηγός στη φανέλα της ομάδας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη Τύπου όπου παρουσιάστηκε η συνεργασία μας με την Remedica, ως χορηγός για τους Ευρωπαϊκούς μας αγώνες στους ομίλους του Europa League.

Αναπληρωτής πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημήτρης Γρηγόρη: «Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε που δίνετε το παρών σας στην παρουσίαση του νέου χορηγού για τους Ευρωπαϊκούς μας αγώνες στους Ομίλους του Europa League, τη φαρμακευτική βιομηχανία Remedica. Καλωσορίζω και τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του Ομίλου Εταιρειών Remedica, ΔΡ. Μιχάλη Νεοπτολέμου και τον ευχαριστώ προσωπικά για τη συνεργασία αυτή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τη Remedica, μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. Η Remedica ιδρύθηκε το 1980 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα. Το λογότυπο της Remedica θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των επίσημων αγωνιστικών μας εμφανίσεων στα παιχνίδια μας στους Ομίλους του Europa League.

Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε μια τόσο μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση σε συνδυασμό με τη δημοτικότητα και τη δημοφιλία της ομάδας μας, αλλά και του μεγάλου ενδιαφέροντος των φιλάθλων ανά το παγκόσμιο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Europa League, εγγυούνται πως η προβολή, η αναγνώριση και η προώθηση που θα απολαύσει η Remedica θα είναι πολύ μεγάλων διαστάσεων. Μας συνδέουν αρκετά με τη Remedica γι’ αυτό άλλωστε οι δρόμοι μας έσμιξαν. Αρχές όπως το ήθος, το κύρος, η αξιοπιστία, η προσφορά και η αλληλεγγύη, αλλά και χαρακτηριστικά όπως ο επαγγελματισμός, η οργάνωση, η πρόοδος, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα είναι μερικά από αυτά που μας ενώνουν με τη Remedica και τα οποία έκαναν την προσπάθεια για συνεργασία να είναι εύκολη και απλή υπόθεση. Η Remedica επιδιώκει τη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί πηγή ελπίδας και δύναμης για τον κόσμο της. Με τη συνεργασία μας θα επιδιώξουμε με διάφορους τρόπους και ενέργειες να προσφέρουμε και στην Κυπριακή κοινωνία. Τόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και η Remedica έχουν να επιδείξουν πλούσιο και αξιέπαινο κοινωνικό έργο και τώρα που ενώνουμε δυνάμεις φιλοδοξούμε σε από κοινού πρωτοβουλίες με επίκεντρο τη συνεισφορά στην κοινωνία και τον συνάνθρωπό μας. Επιδίωξή μας είναι να κτίσουμε με τη Remedica μια ειλικρινή και αποδοτική σχέση και συνεργασία, την οποία ευχόμαστε να ταυτίσουμε και με ιστορικές αγωνιστικές επιτυχίες στο UEFA Europa League. Ευχαριστώ».

Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) του Ομίλου Εταιρειών Remedica, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου: «Η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica στηρίζει τον αθλητισμό και κάθε υγιή προσπάθεια που με ζήλο και πάθος στοχεύει στην επίτευξη υψηλών στόχων και κάθε είδους διάκριση πέραν των συνόρων της πατρίδας μας. Η δεδομένη στήριξη του αθλητισμού από πλευράς μας και το υψηλό επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπει τη REMEDICA δε θα μπορούσαν να μας αφήσουν αδιάφορους στην προσπάθεια της κυπριακής ομάδας που κατάφερε το ακατόρθωτο μέσα σε σύντομο χρόνο δουλεύοντας σκληρά έξυπνα κι αθόρυβα. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την στήριξη μας προς την ΟΜΟΝΟΙΑ για τους επόμενους του Europa League. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε ήδη το πρώτο της ταξίδι στην Ευρώπη και θα είμαστε κι εμείς να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού. Ενός ταξιδιού δύσκολου που σε κάθε αγώνα θα πρέπει όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις Ευρωπαϊκές ομάδες, μέχρι χθες καλύτερους από μας. Και θα πρέπει ν ΄αποδείξουμε με πάθος πως μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στα μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Η χορηγική πρωτοβουλία που ανακοινώνουμε σήμερα, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν τόσο στο χώρο του αθλητισμού αλλά και της κοινωνίας μας γενικότερα. Αδιαμφισβήτητα, οι καταστάσεις που ζούμε τον τελευταίο καιρό είναι πρωτόγνωρες. Αυτή τη χρονιά κληθήκαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και να προσαρμοστούμε σε καινούρια δεδομένα. Θεωρώ ότι τα καταφέρνουμε, δεδομένων των συνθηκών, και για αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο για να μπορέσουμε να βγούμε νικητές. Η συλλογική προσπάθεια, η αλληλοκατανόηση, το ομαδικό πνεύμα και ο σεβασμός στους γύρω μας είναι απαραίτητα συστατικά για να κατορθώσουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες αντιξοότητες. Το ποδόσφαιρο είναι από τα πιο αγαπημένα αθλήματα της χώρας μας. Είναι ένα άθλημα που δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς με τους φίλαθλων, δημιουργεί ενθουσιασμό και πάθος, υψηλά ιδεώδη και ιδανικά και αξίες, όπως του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Είναι ένα άθλημα που απαιτεί ομαδική προσπάθεια, συνέπεια, πειθαρχία, σκληρή δουλειά, θυσίες και εμπιστοσύνη, και ως αποτέλεσμα φέρνει χαρά και ενθουσιασμό στους χιλιάδες φίλαθλους που το παρακολουθούν. H Remedica στηρίζει τον αθλητισμό καθώς και το Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Στόχος μας και όραμά μας είναι μαζί να βγούμε νικητές. Να γευτούμε τις χαρές και τις νίκες μαζί.  Ομόνοια σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση