ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Σμίγει ξανά με τρεις και περιμένει άλλους δύο

Οι παίκτες που έζησαν ξανά τον Αναστασίου

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την Τετάρτη (21/02) την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου στην θέση του Σύμβουλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού, ενώ παράλληλα θα αναλάβει για την ώρα υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της χρονιάς μετά την απόφαση της απομάκρυνσης του Τσέτιλ Ρέιχνταλ.

Ο Αναστασίου βρέθηκε ξανά στην Ομόνοια τη σεζόν 2018-19, όταν ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας τον Νοέμβριο μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπου ανέλαβε μετέπειτα ο Χένινγκ Μπεργκ.

O Ελλαδίτης τεχνικός έρχεται στους «πράσινους» και θα βρει ξανά εκεί τους Ιωάννη Κούσουλο, Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Ανδρόνικο Κακουλλή. Ταυτόχρονα στο ρόστερ της Ομόνοιας το καλοκαίρι κανονικά θα επιστρέψουν πίσω οι δανεικοί Κωνσταντίνος Παναγή και Λοΐζος Λοΐζου που ήταν ξανά μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου στην πρώτη θητεία του.

Για τους αριθμούς ο Κακουλλής τότε με τον Αναστασίου κατέγραψε μία συμμετοχή σε ηλικία 18 χρόνων. O Χαραλάμπους κατέγραψε 4 συμμετοχές σε ηλικία 17 χρόνων, ενώ ο Κούσουλος μέτρησε 28 εμφανίσεις στην τότε πρώτη του χρονιά με τους «πράσινους». Αναφορικά με τους Παναγή και Λοΐζου που τώρα είναι δανεικοί, ο Κύπριος κίπερ μέτρησε 5 συμμετοχές τη χρονιά 18-19, ενώ ο τότε 15χρονος ακραίος επιθετικός μέτρησε δύο συμμετοχές, κάνοντας το ντεμπούτο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση