ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Σκληρό παζάρι

Καμία σύγκλιση μεταξύ δύο μεριών

Σε σκληρό παζάρι εξελίσσεται η υπόθεση Χριστοφή και Ομόνοιας, αφού αμφότερες μεριές προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους καταλήγοντας στην λύση βελούδινου διαζυγίου.

Το κυρίως πρόβλημα άπτεται στο οικονομικό κομμάτι του, αφού Ομόνοια και Δημήτρης Χριστοφή απέχουν κατά πολύ να βρουν μία κοινή συνισταμένη για να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Το όλο σκηνικό μοιάζει ακόμα πιο δύσκολο, νοουμένου ότι πιέζει ο χρόνος και θα πρέπει να εξευρεθεί λύση εντός των επόμενων 48 ωρών. Το να συμβεί κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, αφού τόσο ο παίκτης, όσο και η ομάδα εμμένουν στις θέσεις τους.

Είναι πλέον μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να μην καταλήξουν σε κάποια συμβιβαστική λύση, κάτι που αν όντως ισχύσει δεν αποκλείεται να παραμείνει μεν στην Ομόνοια, χωρίς όμως να έχει κάποιο ουσιαστικό ρόλο.

Οι επόμενες 48 ώρες είναι πέρα, για πέρα κρίσιμες για το μέλλον του παίκτη, με τις Ανόρθωση, ΑΕΛ, αλλά και Πάφο να ενδιαφέρονται για την αφεντιά του.

Ο ίδιος ο μάνατζερ του, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95 (δες εδώ), δημοσιοποίησε το ενδιαφέρον των δύο πρώτων ομάδων, αλλά και η Πάφος είναι ένας πιθανός προορισμός, καθώς ο Τζίμης δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X