ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Σημείο αναφοράς

Μοιάζει σαν ένα κομμάτι από παζλ που απουσίαζε

Δεν χρειάστηκαν πέραν των δυο εβδομάδων για ξεκινήσει την απόσβεση και να μοιάζει με σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον Μάριους Στεπίνσκι που σε τέσσερις συμμετοχές με τα χρώματα των «Πρασίνων» έχει ήδη σκοράρει δυο φορές, ενώ έδωσε και μια ασίστ.

Ο Πολωνός επιθετικός μοιάζει σαν ένα κομμάτι από παζλ που απουσίαζε απ’ την Ομόνοια. Παίκτης που ήρθε κι έδεσε με μιας χαρίζοντας στοιχεία που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα.

Ξέρει να κατεβάσει τη μπάλα και να παίξει με πλάτη, ενώ μοιράζει το παιχνίδι με έξυπνο τρόπο. Είναι παίκτης που θα τραβήξει αντίπαλους πάνω του, ενώ άμα κάνουν το λάθος και του αφήσουν χώρο δεν διστάζει να απειλήσει.

Ιδιαίτερα όταν στην εξίσωση υπάρχει ένα επιθετικό χαφ σαν τον Μπεζούς, ο οποίος μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί την συνύπαρξη με ένα στράικερ με τα χαρακτηριστικά του Στεπίνσκι. Όλα αυτά, σε συνάρτηση με την παρουσία του Σεμέδο ο οποίος ξέρει να κυνηγήσει χώρους, να πάει στο ένας εναντίον ενός και να τελειώνει φάσεις... το γλυκό φαίνεται να δένει.

Γενικότερα ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής κέρδισε με την παρουσία του όλους στο «Πράσινο στρατόπεδο» και με το καλημέρα έχει γίνει σημείο αναφοράς, αφήνοντας υψηλές προσδοκίες για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση