ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Σε συναγερμό…

Περιμένοντας τον ιατρό της Πόρτο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πρόκειται αλήθεια για παγκόσμιο φαινόμενο. Μια ομάδα να διαθέτει τρεις υψηλού επιπέδου τερματοφύλακες και ενδέχεται να χάσει και τους τρεις εντός μιας σεζόν. Μάλλον δεν έχει ξανά συμβεί. Αν όντως… τότε ο πόνος και πάλι δεν απαλύνεται.

Τα δεδομένα έτσι όπως τα έχουμε καταγράψει μέσα από προηγούμενα ρεπορτάζ είναι εκεί. Ο Φαμπιάνο βρίσκεται πια υπό την φροντίδα του ιατρού της Πόρτο στην Λισαβόνα και μέχρι απόψε, θα μάθουν τι ακριβώς αντιμετωπίζει και πολύ περισσότερο πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

Στην Ομόνοια ευελπιστούν ότι τα μαντάτα δεν είναι κακά. Η πρώτη πάντως εκτίμηση δεν έδειξε καθαρά το πρόβλημα του γι’ αυτό και προτιμήθηκε να πάει στην Πορτογαλία. Έτσι όπως διαφαίνεται το όλο σκηνικό, ο Βραζιλιάνος πορτιέρο αντιμετωπίζει όντως πρόβλημα και ενδέχεται να είναι σοβαρό.

Ανάλογα τι θα τους μεταφέρει ο ιατρός από την Πορτογαλία, θα πράξουν. Εάν δηλαδή όντως το θέμα είναι τόσο σοβαρό όσο εξ αρχής φάνηκε τότε η απόκτηση ενός βασικού πορτιέρο και η διαγραφή του από το ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι Λάρκου και Ταραπουλούζης αλλά και ο Μπεργκ είναι πλέον σε κατάσταση συναγερμού. Καλούνται για μια ακόμη φορά τη φετινή σεζόν, να ξεσκονίσουν ότι υπάρχει στο αρχείο τους και αφορά τερματοφύλακα.

Μπορεί όλο αυτό τον καιρό να έψαχναν περίπτωση που εμπίπτει στον Κατάλογο Β’, πλέον όμως όπως δείχνει ο πορτιέρο θα πρέπει να είναι βασικός και γιατί υψηλού επιπέδου.

Θεωρείται δεδομένο ότι ήδη ξεκίνησαν το φιλτράρισμα για να είναι άμεσα έτοιμοι να κινηθούν. Ουσιαστικά οι εξελίξεις κρίνονται πια ανάλογα με τα αποτελέσματα και τη διάγνωση που θα κάνει ο ιατρός της Πόρτο.

Οι της Ομόνοιας δεν αποκλείεται να βρεθούν ενώπιον και ενός δύσκολου διλήμματος. Εάν δηλαδή ο Φαμπιάνο μείνει εκτός για ένα περίπου μήνα, τότε θα κληθούν να αποφασίσουν κατά πόσο θα θυσιάσουν μια μεταγραφή ή ένα παίκτη για να φέρουν βασικό πορτιέρο.

Η κατάσταση είναι σίγουρα εξαιρετικά δύσκολη αφού ο χρόνος πιέζει και οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν άμεσα, με όσο το δυνατό γίνεται καθαρό μυαλό.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X