ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Σε γνώριμα λημέρια

Ξεκάθαρος ο τρόπος που κινούνται οι «πράσινοι» στο μεταγραφικό παζάρι

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια ανακοίνωσε σήμερα την τέταρτη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι μετά τους Μπρούνο, Μάθιους και Μίλετιτς. Πρόκειται για τον 25χρονο Άγγλο ακραίο επιθετικό Μπράντον Μπάρκερ.

Οι «πράσινοι» δείχνουν να κινούνται με μια συγκεκριμένη τακτική στην προσπάθεια εξεύρεσης ποδοσφαιριστών για να ενισχύσουν την ομάδα. Και οι τέσσερις παίκτες που αποκτήθηκαν δεν ήταν άγνωστοι για το «τριφύλλι».

Ας τους πάρουμε έναν-έναν. Αρχικά ο Μπρούνο ενδιέφερε έντονα την Ομόνοια και το περσινό καλοκαίρι πράγμα που δείχνει ότι η επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή και τι μπορεί να προσφέρει.

Ούτε ο Νεμάνια Μίλετιτς αποτελεί άγνωστη περίπτωση ποδοσφαιριστή καθώς το όνομα του κυκλοφόρησε στο πρόσφατο παρελθόν στα κυπριακά στέκια καθώς προτάθηκε σε αρκετές ομάδες της χώρας.

Όσον αφορά τους Μάθιους και Μπάρκερ τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές δούλεψαν με τον Νιλ Λένον στο παρελθόν με αποτέλεσμα ο προπονητής των «πρασίνων» να τους γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Λένον και Μάθιους συνεργάστηκαν για τρία χρόνια (2011-2014) στη Σέλτικ. Όσον αφορά τον Μπάρκερ, ο Ιρλανδός προπονητής δούλεψε μαζί του τη σεζόν 2017/2018 στη Χιμπέρνιαν.

Συνεπώς, οι μέχρι τώρα μεταγραφές του «τριφυλλιού» δείχνουν ότι κινείται σε γνώριμα λημέρια φέρνοντας στο «Ηλίας Πούλος» παίκτες για τους οποίους έχει εικόνα από πριν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «πράσινους» πολύ πιο προσεκτικούς και έτοιμους να ενισχύσουν ποιοτικά την ομάδα
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ