ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Oμόνοια: «Ψάχνουν» τον Παπασταύρου

Ο Ανδρέας Δημητρίου βγήκε μπροστά και τόνισε ότι ο πρόεδρος είναι όπως ήταν πάντα

Από την ανακοίνωση των οργανωμένων της Ομόνοιας (δες την εδώ), αντιλαμβάνεται κανείς πόσο βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του κόσμου και η απογοήτευση που μετατράπηκε πλέον σε θυμό μετά από την ήττα από τον Απόλλωνα.

Ήττα η οποία δίνει αφορμή στον καθένα -Ομονοιάτη- για να «κατακεραυνώσει» τη διοίκηση, τον προπονητή Χένινγκ Μπεργκ και να θυμηθεί όλα όσα αποτελούν αίτια που το «τριφύλλι» φέτος έχει εξόφθαλμες αδυναμίες. Αδυναμίες το έφεραν σε σημείο να κινδυνεύει, όχι μόνο για να εκτροχιαστεί εντελώς από την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου, αλλά να μείνει ακόμη και εκτός εξάδας.

Όσο υπερβολικό κι αν μπορεί να φαίνεται αυτό στα μάτια των πιο ήρεμων Ομονοιατών και όσων -ελαχίστων- παραμένουν ακόμη αισιόδοξοι, η αγωνιστική εικόνα των πρασίνων, οι αριθμοί, ο απολογισμός τους, η συνολική τους πορεία μέχρι σήμερα στην τρέχουσα σεζόν και πολλά άλλα, αποτελούν σκληρή πραγματικότητα.

Ο κόσμος της Ομόνοιας, βάσει και των έντονων αντιδράσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θέλει να ακούσει -και το έχει ανάγκη- ότι ο Σταυρός Παπασταύρου είναι δίπλα στην ομάδα και πως δεν είναι «εξαφανισμένος». Τουναντίον, εξακολουθεί να είναι στη διάθεση του υπόλοιπου Δ.Σ. συνεχώς για οποιαδήποτε βοήθεια, όπως τονίστηκε δημοσίως. Κάτι που ο κόσμος είχε ανάγκη να ακούσει κάποιον από πλευράς Ομόνοιας να το λέει, ενώ πολλοί απαιτούν και από τον ίδιο κάποια δημόσια τοποθέτηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας πάντως, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στην εκπομπή «Total Green» για τα πιο πάνω, είπε: «Ο πρόεδρος, ακόμη κι όταν γίνονταν οι συζητήσεις με τον Τζον Χριστοδούλου, δεν μας έδωσε την εντύπωση ότι έστω και στο ελάχιστο παραμέρισε τα καθήκοντα του στην Ομόνοια. Ήταν πάντοτε ο ίδιος. Έτσι είναι και τώρα. Ενδιαφέρεται, ασχολείται με όλες τις λεπτομέρειες. Όποτε τον χρειαστούμε, τον βρίσκουμε, ακόμα και σε δύσκολες ώρες, λόγω της μεγάλης διαφοράς που έχουμε με την Αμερική στην ώρα. Είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να πω. Αυτό που νιώθω, είναι πως ο πρόεδρος είναι εκεί, όπως ήταν πάντα. Ειδικά σε αυτές τις στιγμές, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση