ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Αγώνα... για την 19η Αυγούστου

Σκληρό καρύδι ο Χάρης το παλεύει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάρης Μαυρίας, τηρώντας κατά γράμμα την αποθεραπεία του ενδεχομένως να προλάβει και να δώσει κανονικά το παρόν του στο Ερεβάν για το ματς της 19ης Αυγούστου.  

Ο Ελλαδίτης συνεχίζει την αποθεραπεία του στο αιμάτωμα που προέκυψε στο γαστροκνήμιο του στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και εκφράζεται κατά κάποιο τρόπο αισιοδοξία ότι όχι μόνο θα μπει στο αεροπλάνο αλλά ίσως και να φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας για να τεθεί έτσι στη διάθεση του Μπεργκ. 

Τώρα απο κει και πέρα, αγωνιστικά μιλώντας, είναι αλήθεια ότι όλοι στο μυαλό μας έχουμε τον Χάρη ως δεξί μπακ, μολονότι ο Νορβηγός σε πολλά από τα φιλικά τον τοποθέτησε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ανάλογα δηλαδή με το πως σκέφτεται ο Μπεργκ να κοιτάξει το ματς. 

Απο κει και πέρα, στο σενάριο να μην αγωνιστεί τότε τη θέση του δεξιού μπακ, θα πάρει Χούμποτσαν που θα πάει στα δεξιά των Λούφτνερ και Λανγκ. Από την άλλη άμα είναι να τον κοιτάξουμε το Μαυρία ως εξτρέμ τότε ο Μποτεάγκ θεωρείται ως το φαβορί για να πάει μπροστά του Χούμποτσαν, δεξιά δηλαδή του Παπουλή που θεωρητικά τουλάχιστον είναι ο παίκτης που θα κινηθεί πίσω από τον επιθετικό κορυφής μέσω άξονα.

Να κινηθεί ο Λοίζου ως δεξί εξτρέμ είναι επίσης ένα σενάριο αφού ο Μπεργκ έδειξε στα φιλικά ότι δεν έχει κανένα ενδοιασμό να εμπιστευτεί τον μικρό, που ομολογουμένως δείχνει ότι είναι για μεγάλα πράγματα.

Όπως και να χει, το πρόβλημα του Μαυρία δεν εμπνέει σοβαρότητα ωστόσο το ιατρικό τιμ σε συνεργασία με το προπονητικό γνωρίζουν πολύ καλά ότι μετά από μήνες μακριά από επίσημα παιγνίδια, η ένταση και οι υψηλοί ρυθμοί αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την υγεία των παικτών.

Τα νέα για την αφεντιά του είναι καλά και δεν χρειάζεται ν' αναλύσουμε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Είτε μπροστά, είτε πίσω. 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X