ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ψάχνει το «κόλπο γκρόσο» με Πιέρο!

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες οι «Πράσινοι» το ψάχνουν και μάλιστα πολύ ζεστά

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Χένινγκ Μπεργκ μαζί με τον Νεόφυτο Λάρκου ψάχνουν εδώ και καιρό για τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στην γραμμή κρούσης. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και το όνομα του Πιέρου Σωτηρίου.

Παρά το γεγονός πάντως πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην περίπτωση, μιας και ο ποδοσφαιριστής μόλις πρόσφατα πήρε μεταγραφή στην Αστάνα και το συμβόλαιο του τρέχει, οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως η Ομόνοια το ψάχνει και μάλιστα πολύ ζεστά…

Το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από λίγους μήνες με την Αστάνα είναι διάρκειας 2 ετών, όμως οι «Πράσινοι» θέλουν να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καταθέσουν πρόταση προς την Αστάνα.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Πιέρο δεν χρειάζονται και η αξία του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Πάντως με τα χρώματα πάντως της Αστάνα ο Κύπριος επιθετικός μέτρησε τέσσερις συμμετοχές και σκόραρε συνολικά τρία τέρματα.

Αν τελικά καρποφορήσουν οι προσπάθειες της Ομόνοιας (παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που όντως υπάρχουν), τότε ασφαλώς θα πρόκειται για το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού που όμοιο του δεν θα υπάρχει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X