ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Πρώτα... ξεκαθάρισμα

Τα δεδομένα της επόμενης μέρας

Παντελής Παντελή

Η Ομόνοια είναι αναγκασμένη να γυρίσει σελίδα μετά την ήττα στον τελικό. Ο Γιάννης Αναστασίου πλέον ξέρει καλά την ομάδα και μαζί με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, θα αποφασίσουν πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου

Αρχικά θα πρέπει να γίνει το ξεκαθάρισμα, αφού οκτώ παίχτες αυτή τη στιγμή δεν διατηρούν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, ο Φαμπιάνο αναμένεται να μείνει στην ομάδα, ενώ ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Μιχάλη Παπαστυλιανού. Στην άμυνα τέσσερις ακραίοι μπακ δεν έχουν συμβόλαιο. Ο Λέτσιακς αναμένεται να αποχωρήσει, ενώ δεν αποκλείεται ένας εκ των Μάθιους, Μίλετιτς ή Ψάλτης να ανανεώσουν με το «τριφύλλι».

Η περίπτωση Φουάντ Μπασιρού είναι ιδιαίτερη, καθώς υπάρχει η επιλογή για ανανέωση ενός ακόμη έτους. Όπως και του Σαϊντού Αλιούμ, ο οποίος είναι δανεικός από τη Χάμαρμπι. Αν η Ομόνοια θελήσει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να πληρώσει στη Χάμαρμπι ένα ποσό κοντά στις 400,000 όπως ανέφεραν οι Σουηδοί όταν ερχόταν στο τριφύλλι. Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί σύντομα, με τον 20χρονο αυτή την στιγμή να κερδίζει έδαφος.

Επομένως, ο Γιάννης Αναστασίου και η ομάδα του θα πρέπει να πάρουν τις τελικές του αποφάσεις. Το «στοίχημα» για την ομάδα της πρωτεύουσας είναι άπαντες να επιστρέψουν τη νέα σεζόν αποφασισμένοι για... αντεπίθεση, χτίζοντας σε ότι καλό έδειξε η ομάδα τους τελευταίους μήνες. Η ήττα από την Πάφο μπορεί να αποδειχθεί μάθημα για την συνέχεια, με την ομάδα να καλείται με τη νέα χρονιά να ανεβεί στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση