ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Προχωρημένο του επιθετικού

Ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές

Η νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» έφερε ηρεμία στις τάξεις της Ομόνοιας, με τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους παίκτες του, να έχουν μπροστά τους αρκετή δουλειά ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πέραν όμως του αγωνιστικού στην Ομόνοια τρέχουν οι εξελίξεις στον τομέα των μεταγραφών, με τον Γιέσπερ Γιάνσον, τον Σωφρόνη Αυγουστή και τον Σίμο Ταραπουλούζη να αξιολογούν αρκετές περιπτώσεις για να προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές.

Ως γνωστό η ομάδα κοιτάζει την ενίσχυση επιθετικά, με ένα παίκτη που θα μπορεί να πλαισιώσει τον Ανδρόνικο Κακουλλή και τον Καρίμ Ανσαριφάντ στην κορυφή, αλλά και έναν ακόμη που να δίνει λύσεις στα άκρα της επίθεσης.

Οι πληροφορίες θέλουν ιδιαίτερα στην περίπτωση επιθετικού κορυφής όχι μόνο να έχει σχηματιστεί η μικρή λίστα των υποψηφίων, αλλά να γίνονται και οι πρώτες επαφές.

Θυμίζουμε πάντως πως στην Ομόνοια υπάρχουν 16 παίκτες στον κατάλογο Α’ κι ως εκ τούτου αν γίνουν δυο μεταγραφές ξένων άνω των 23 τότε θα πρέπει να αποχωρήσει παίκτης ή έστω να μην εγγραφεί ο Εράκοβιτς ο οποίος τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν θα είναι παροπλισμένος στα πιτς ένεκα τραυματισμού.

Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή του καταλόγου Β’ αλλά και των Κύπριων ποδοσφαιριστών.

Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος, με όλες τις πληροφορίες να συνάδουν στο γεγονός πως η επόμενη μεταγραφή δεν αργεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση