ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Προτάθηκε ο… Στίμπερ

Μια απ' τις περιπτώσεις που αξιολογείται

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Εν μέσω πανδημίας το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, αλλά ταυτόχρονα οι ομάδες δεν μπορούν να κλείσουν τα πάντα. Έτσι δειλά δειλά κάποιες σκέψεις για τις ερχόμενες σεζόν υπάρχουν.

Μάλιστα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, η Ομόνοια είχε ήδη επικοινωνήσει με ατζέντηδες αρκετές μέρες προ κορωνοϊού σε σχέση με τις ανάγκες της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια απ’ τις περιπτώσεις που προτάθηκε είναι αυτή του Ζόλταν Στίμπερ. Πρόκειται 31χρονο αριστερό εξτρέμ που μπορεί να δώσει λύσεις όμως και ως δεκάρι αλλά και δεξιά.

Τη φετινή σεζόν ο Στίμπερ αγωνίζεται στην Zalaegerszegi TE, ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο Κατελάρης τους τελευταίους μήνες. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Αμβούργο, στην Νυρεμβέργη, την Καϊζερσλάουτερν και την DC United.

Ασφαλώς εν μέσω πανδημίας όπως σημειώσαμε και στην αρχή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο, παρά μόνο πως πρόκειται για μια απ’ τις περιπτώσεις που προτάθηκαν και αξιολογούνται.

Αν θα προχωρήσει η Ομόνοια στην κίνηση, και απ’ τη νέα σεζόν δούμε τον Στίμπερ να φοράει την «Πράσινη» φανέλα είναι κάτι που θα το δούμε σε βάθος χρόνου και ασφαλώς όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ποδόσφαιρο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X