ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Προσηλωμένοι στον στόχο

Όσοι απέμειναν στο «Ηλίας Πούλλος» δεν εφησυχάζονται

Στην Ομόνοια, συνεχίζεται η προετοιμασία με όσους ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι στο «Ηλίας Πούλλος» ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος αλλά και του πρώτου ημιτελικού κόντρα στην Πάφο για το Κύπελλο.

Συνολικά, 13 ποδοσφαιριστές απουσιάζουν αυτή τη στιγμή από τις προπονήσεις καθώς έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους Ομάδες.

Παρά το γεγονός ότι το προπονητικό αυτές τις ημέρες «άδειασε», ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και συνεχίζουν με σοβαρότητα τις προπονήσεις για την επανέναρξη πρωταθλήματος αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Κύπελλο.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό και θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι της χρονιάς (όπως χαρακτηρίζεται) κόντρα στην Πάφο (06/04).

Επομένως, άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο έτσι ώστε να φέρουν εις πέρας ακόμη μια δύσκολη απόστολοί.

Στα αγωνστικά, πέραν από τους διεθνείς, στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επανήλθε ο Μπάρκερ, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Ψάλτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Απόσβεση... check

Ομόνοια: Απόσβεση... check

Το κύπελλο ήρθε με τη σφραγίδα του Ανσαριφάρντ ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει στην ομάδα
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ