ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: «Πόρτα» Μάταβζ σε Καρμιώτισσα

Αρνητική η απάντηση του Σλοβένου στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή

Δεν φαίνεται να «ψήνει» τον Τιμ Μάταβζ η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Καρμιώτισσα, μετά και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει η ομάδα των Πολεμιδιών προς την Ομόνοια για τον υψηλόσωμο φορ.

Ως γνωστόν, ο Σλοβένος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιανίκ Φερέρα και έχει ενημερωθεί κατ’ επέκταση από την διοίκηση της ομάδας ότι δεν υπολογίζεται ενόψει της συνέχειας, ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η εξέλιξη αυτή έφερε τον ενδιαφέρον της Καρμιώτισσας η οποία αρχικά έψαξε ένα deal το οποίο θα περιλάμβανε τόσο τον Μάταβζ όσο και τον Μπάρκερ.

Μετά όμως και τελευταία παιχνίδια του Μπάρκερ, φαίνεται πως η περίπτωση του έφυγε απ' το τραπέζι, καθώς δεν είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει απ' το «πράσινο στρατόπεδο». Από εκεί πέρα ο Τιμ Μάταβζ για την ώρα δεν είναι «ζεστός» σε μια πιθανή μετακόμιση του στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Ωστόσο οι συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και παρά το γεγονός πως για την ώρα το σενάριο που θέλει τον Σλοβένο φορ να μετακομίζει στην Καρμιώτισσα να μην συγκεντρώνει την πλειοψηφία των πιθανοτήτων, πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι το τέλος του Γενάρη.

Πάντως ο υψηλόσωμος φορ διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» μέχρι το προσεχές καλοκαίρι και σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα για να αποχωρήσει, τότε θα προπονείται κανονικά δίχως όμως να υπολογίζεται στα πλάνα του Γιανίκ Φερέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση