ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Πιο ζεστά για Μακ

Παραμένει στο τραπέζι του Σλοβάκου

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ιστοσελίδα μας σας είχε ενημερώσει νωρίτερα για την ειλημμένη απόφαση της επιτροπής προγραμματισμού της Ομόνοιας για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης (δείτε εδώ) και, όπως πληροφορούμαστε, μια περίπτωση που συνεχίζει να απασχολεί είναι αυτή του Ρόμπερτ Μακ.

Όπως είχατε διαβάσει πριν από μερικές μέρες στο 24sports (αναλυτικά εδώ), οι «πράσινοι» είχαν ψάξει το «μπαμ» με τον Σλοβάκο. Το πολύ ψηλό κασέ του ποδοσφαιριστή καθιστά πολύ δύσκολη την περίπτωσή του, όμως με τα εγγυημένα χρήματα που έφερε η χθεσινοβραδινή πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα, η όλη κουβέντα μπορεί να γίνει σε διαφορετική βάση.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Ομόνοιας προτίθενται να ξοδέψουν αλόγιστα είτε για τον Μακ συγκεκριμένα, είτε για τον κάθε Μακ γενικότερα. Τα οικονομικά οφέλη που έφερε η πρόκριση τους επιτρέπει να κινηθούν με περισσότερη ευελιξία στο παζάρι, χωρίς, όμως, οικονομικές υπερβολές.

Όπως και να έχει, η περίπτωση του Μακ παραμένει στο τραπέζι και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα, από τη στιγμή που το ερχόμενο Σάββατο (19/9) κλείνει και το παράθυρο για την απόκτηση ανέργων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X