ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Περιμένοντας τον Παπασταύρου

Ο πρόεδρος άκουσε τους συνεργάτες του και σύντομα ανακοινώνει τις αποφάσεις του

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία που δημοσιεύθηκε ότι ο Σίμος Ταραπουλούζης είναι στην πόρτα εξόδου της ομάδας. Αυτό διαπιστώσαμε σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο της ομάδας. Όπως μας λέχθηκε δεν έχουν υπόψη τους κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Παρά ταύτα μιλώντας γενικότερα και μετά τον θόρυβο ο οποίος έχει δημιουργηθεί από την κάκιστη εμφάνιση και ήττα με ευρύ σκορ από τον ΑΠΟΕΛ, δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις σε μεταγενέστερο στάδιο.

Συγκεκριμένα στην τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που έγινε χθες (28/11), ο Σταύρος Παπασταύρου ζήτησε την άποψη όλων των παραβρισκόμενων για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά το ματς της Κυριακής. Άκουσε τις απόψεις αλλά ο ίδιος δεν εκφράστηκε. Άλλωστε αυτό κάνει πάντοτε και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Θέλει να παίρνει τις αποφάσεις του με καθαρό μυαλό κι όχι όταν τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα που μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθη. Στο μεταξύ τρέχουν οι διαδικασίες όσον αφορά την αξιολόγηση ατόμων για πρόσληψη στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Σε σχέση με την ενίσχυση, η πρόθεση που υπάρχει από τον πρόεδρο είναι να προχωρήσει σε ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο. Για την ώρα όμως... υπάρχει η Καρμιώτισσα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Λανγκ και Μπρούνο κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Ο Ούγγρος μετά την αποβολή του στο «αιώνιο» θα χάσει τόσο τον αγώνα πρωταθλήματος όσο και το παιχνίδι κυπέλλου με την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών. Ο Μπρούνο είχε συμπληρώσει κάρτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αποφασίστηκε να παίξει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και ως εκ τούτου δεν θα είναι διαθέσιμος με την Καρμιώτισσα. Όσον αφορά τον Χαραλάμπους, πάρθηκε η απόφαση να αγωνιστεί με την Καρμιώτισσα και να χάσει το ματς με τον Ακρίτα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση