ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Περιμένοντας τα στοιχεία

Τούτη τη φορά αναπόφευκτα ο Παπασταύρου θα κληθεί να υπερασπιστεί τα λεγόμενα του

24sports team

info@24sports.com.cy

Από τη μια ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας επιβεβαιώνει (δες εδώ) ότι ο κύριος Παπασταύρου θα κληθεί να δώσει στοιχεία, από την άλλη ο Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας στην έγγραφη απάντηση του (δες εδώ) ξεκαθαρίζει ότι επιφυλάσσει τα νομικά δικαιώματα του, αντιλαμβάνεται κανείς ότι δύσκολα θα αποφύγει τούτη τη φορά να καταθέσει και πολύ περισσότερο να δώσει στοιχεία για όσα καταλογίζει ιδιαίτερα για την περίπτωση του Ουζόχο.

Ενδεχομένως να γνωρίζει και ο ίδιος ότι η «επίθεση» που εξαπόλυσε κατά του Καραβίδα θα πρέπει να είναι οργανωμένη και με συγκεκριμένα στοιχεία διαφορετικά θα φανεί εκτεθειμένος στην κοινή γνώμη μα πολύ περισσότερο στα δικαστήρια εάν και εφόσον ο πρόεδρος της Δόξας οδηγήσει την υπόθεση εκεί.

Στενοί συνεργάτες του ισχυρού άνδρα των πρασίνων αναφέρουν ότι ο πρόεδρος διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να «δέσει» τις κατηγορίες του, ενώ μεταξύ άλλων υπάρχουν και μάρτυρες που είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του.

Εναπόκειται λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των αρμόδιων αρχών, της αστυνομίας δηλαδή και της Επιτροπής Δεοντολογίας αλλά και της ΚΟΠ, αφού οι τοποθετήσεις του Παπασταύρου ενέπλεξαν και τη διοίκηση της Ομοσπονδίας καλώντας την να ξεκαθαρίσει ποια ιδιότητα έχει μες στο χώρο του ποδοσφαίρου ο Καραβίδας.

Άγνωστη παραμένει πάντως η στάση που θα διατηρήσει ο πρόεδρος της Δόξας ο οποίος προς το παρόν αρκέστηκε να κοινοποιήσει μια επιστολή στα ΜΜΕ αρνούμενος όσα του καταλογίζονται προσθέτοντας ότι ο κατήγορος του είναι γνωστό ότι «βγάζει τη γλώσσα του περίπατο».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X