ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Πέρασε ήδη την περσινή!

Πλέον οι φίλοι της Ομόνοιας βλέπουν την ομάδα τους και χαίρονται

Η φετινή χρονιά για την Ομόνοια είναι αλλιώς. Οι «Πράσινοι» με συγκεκριμένο πλάνο και κινήσεις ουσίας γύρισαν σελίδα απ’ την περσινή (και όχι μόνο) κακή χρονιά και πλέον βλέπουν… τίτλους. Ένας πολύ καλός προπονητής (Χένινγκ Μπεργκ) και ένας πολύ καλός τεχνικός διευθυντής (Νεόφυτος Λάρκου), κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύνολο που για τους φίλους της Ομόνοιας μόνο ικανοποίηση και ενθουσιασμό προκαλεί.

Μάλιστα η διαφορά αποτυπώνεται και στους αριθμούς. Στην περσινή χρονιά οι «Πράσινοι» τερμάτισαν στην 6η θέση και είχαν 36 βαθμούς σε ένα σύνολο 32 αγώνων με μόλις 10 νίκες. Φέτος με 14 παιχνίδια λιγότερα έχει 38 βαθμούς και 11 νίκες. Διαφορά που με μια λέξη μπορεί να χαρακτηριστεί χαοτική.

Και αν αφήσουμε στην άκρη τα στατιστικά (που αποτυπώνουν με ακρίβεια αυτή την αλλαγή 180 μοιρών) και πάμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πλέον οι φίλοι της Ομόνοιας βλέπουν την ομάδα τους και χαίρονται. Αυτοματισμούς, ταχύτητα στην ανάπτυξη, συγκέντρωση, ομάδα με πλάνο. Αυτά τα στοιχεία απουσίαζαν εδώ και χρόνια.

Η φετινή χρονιά για την Ομόνοια είναι όντως εντυπωσιακή. Στέλνει το μήνυμα πως επέστρεψε καλά και ακονίζει τα «μαχαίρια» της για τη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X