ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Παντίλιμον... υπό παρακολούθηση

Αναφορά στους αριθμούς του σε αγγλική ιστοσελίδα

Ο χρόνος συμμετοχής που πήρε στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν μηδαμινός, όμως μετά τον ερχομό του στην Ομόνοια ο Κοστέλ Παντίλιμον παίρνει στα πόδια του ωφέλιμο χρόνο συμμετοχής.

Ως γνωστόν, ο Παντίλιμον παίζει στους «πράσινους» ως δανεικός από τη Νότινγκχαμ Φόρεστ, στην οποία αναμένεται να επιστρέψει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Από τη στιγμή που ο παίκτης ανήκει ακόμα στην αγγλική ομάδα, η πορεία του στην Ομόνοια παρακολουθείται από τον τοπικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα από τη nottinghampost.com, που αναφέρει για τον έμπειρο Ρουμάνο:

«Ο Παντίλιμον έφυγε από το «City Ground» τον Γενάρη και υπέγραψε στην Ομόνοια της Κύπρου ως δανεικός ως το τέλος της σεζόν.

Από τότε είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, έχοντας παίξει πέντε φορές στο πρωτάθλημα και κρατώντας τρεις φορές ανέπαφη την εστία του».

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Άγγλοι έχασαν μια από τις εμφανίσεις του Παντίλιμον, αφού οι συνολικές συμμετοχές του είναι έξι με τέσσερα clean sheets στο πρωτάθλημα, ενώ είχε άλλη μία παρουσία και στο κύπελλο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X