ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Πάνω και από το πάνω ράφι; (vid)

Προτάθηκε Δανός «μπόμπερ» στους «πράσινους»

Σάββας Λαζανιάς

Πολύ ψηλά έχουν θέσει τον πήχη στην Ομόνοια για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τους «πράσινους» να περνούν από το κόσκινο διάφορες αξιόλογες περιπτώσεις επιθετικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί στην Ομόνοια είναι o 30χρονος Δανός επιθετικός Κρίστιαν Γκίτκαϊερ ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στη Λέχ Πόζναν. Το συμβόλαιο του με την πολωνική ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος του τρέχοντος μηνός.

Η περίπτωση του κρίνεται εξαιρετική καθώς διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό βιογραφικό, το οποίο δείχνει ότι έχει άριστη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Στην τριετή παρουσία του στη Λεχ Πόζναν πέτυχε συνολικά 52 γκολ σε 99 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Προηγουμένως αγωνίστηκε σε ομάδες της πατρίδας του ενώ πριν πάρει μεταγραφή για τη Λεχ Πόζναν έπαιξε για ένα εξάμηνο στη Μόναχο 1860. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Δανίας με την οποία μετρά 5 γκολ σε εννιά συμμετοχές.

Ο Κρίστιαν Γκίτκαϊερ είναι από τους παίκτες που λέμε από το «πάνω ράφι» και σίγουρα η περίπτωση είναι πάρα πολύ ελκυστική. Ωστόσο, αυτό που αποτελεί τροχοπέδη είναι το πολύ ψηλό κασέ του Δανού επιθετικού, το οποίο είναι πολύ πιο πάνω από τις 300 χιλιάδες ευρώ και πιθανότατα τίθεται εκτός των οικονομικών πλαισίων που έχουν θέσει οι «πράσινοι». Ενδεικτικά, η ιστοσελίδα transfermarkt αναφέρει ότι η αξία του Δανού ανέρχεται στα δυο εκατομμύρια ευρώ. Παρόμοια είναι και η περίπτωση του Ισραηλινού επιθετικού της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπεν Σαχάρ, ο οποίος έχει προταθεί στην ομάδα της Λευκωσίας όμως διαθέτει κι αυτός ένα αρκετά ψηλό κασέ (κοντά στα 300 χιλιάρικα).

Οι ιθύνοντες της Ομόνοιας εξετάζουν ενδελεχώς τους υποψήφιους επιθετικούς που έχουν ενώπιον τους προκειμένου να καταλήξουν στην πιο σωστή επιλογή, η οποία θα είναι εντός των οικονομικών τους πλαισίων. Σίγουρα, δεν θα διστάσουν να κάνουν μια μικρή υπέρβαση εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ξεφύγουν οικονομικά.

Το βιογραφικό του Δανού:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X