ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια - Πάφος: Όλα δείχνουν… deal

Οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία

24sports team

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Μπρούνο Φελίπε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καθώς οι πληροφορίες θέλουν την Ομόνοια και την Πάφο να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Το σίριαλ της μεταγραφικής περιόδου, οδεύει προς το φινάλε κι όλα δείχνουν deal.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε χθες το 24sports η Πάφος επανήλθε με νέα πρόταση προς τη μεριά της Ομόνοια για τον Βραζιλιάνο (δες εδώ). Οι πληροφορίες μάλιστα λεν πως από πλευράς μετέφεραν στους ανθρώπους των «πρασίνων» πως είναι έτοιμοι να καταθέσουν αισθητά βελτιωμένη πρόταση σε σχέση με τις πρώτες συζητήσεις των δυο ομάδων.

Οι δυο πλευρές έκλεισαν ραντεβού ώστε να υπάρξει μια τελική έκβαση στο συγκεκριμένο θέμα, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να λεν πως το deal θα ολοκληρωθεί. Βέβαια όντας στην τελευταία μέρα των μεταγραφών, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο χρόνος πιέζει, και πολλές φορές συμφωνίες που έμοιαζαν δεδομένες, ναυάγησαν.

Πάντως απ' τις δυο ομάδες οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο, με την μεν Ομόνοια να διατηρεί κλειστά τα χαρτιά της και τη δε Πάφο να διαμηνύει πως δεν έχουν δοθεί ακόμη χέρια.

Ως εκ τούτου παρά το γεγονός πως οι πληροφορίες θέλουν τις δυο πλευρές να είναι πολύ κοντά, μέχρι τις υπογραφές υπάρχει δρόμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση