ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Οι προθέσεις του Ολυμπιακού... εμπόδιο για Λοβέρα

Τον προορίζει ως έμψυχο αντάλλαγμα για Καμαρά

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια γνώριζε εξ αρχής ότι η παραμονή του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση, παρά την κοινή επιθυμία της ίδιας και του ποδοσφαιριστή να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Το μέλλον του Αργεντινού επί της ουσίας ορίζεται πρωτίστως από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2024. Αυτό είναι προφανώς και το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια της Ομόνοιας, καθώς η πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας δεν είναι απλώς να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του βρίσκοντας ομάδα να το καλύψει και να τον πάρει ως δανεικό, αλλά να καρπωθούν πολύ περισσότερα.

Βάσει των τελευταίων ελλαδικών ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός προορίζει τον Λοβέρα ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, καθώς εκτιμάται ότι με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ συν τον Αργεντινό, ο Άρης θα πει το «ναι» για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Το όλο ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και αναλόγως της έκβασής του θα καθοριστεί αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν ελπίδες για την Ομόνοια και την προσπάθειά της να κρατήσει τον Λοβέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση