ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Οι Δευτέρες δείχνουν... πρωτάθλημα

Φωτογραφίζουν την προτίμηση στην κατάκτηση του τίτλου οι επιλογές

Να το διευκρινίσουμε για να μην υπάρχει παρεξήγηση πριν το σχολιάσουμε: οι ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στην Ευρώπη έχουν το δικαίωμα να παίζουν σε συγκεκριμένες μέρες προκειμένου να βοηθηθούν από την ΚΟΠ όσο επιτρέπεται. Το αναφέρει άλλωστε και η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και του φορτωμένου προγράμματος από την UEFA, η εκπρόσωπός μας Ομόνοια έχει ένα λόγο παραπάνω να διαλέξει και αυτό έκανε στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε μέχρι τη 19η αγωνιστική.

Τι έκαναν οι «πράσινοι»; Μετά τα ματς των Εθνικών, μπορούσε αν ήθελε να παίξει Σάββατο (21/11) για να έχει μια μέρα παραπάνω προετοιμασίας για Γρανάδα στην Ισπανία. Όμως προτίμησαν Κυριακή για να έχουν μια έξτρα μέρα ξεκούρασης οι διεθνείς τους ενόψει Νέας Σαλαμίνας.

Μετά το ματς στην Ισπανία, ενώ μπορούσαν να παίξουν Κυριακή και να κερδίσουν μια μέρα ενόψει ΠΑΟΚ, προτιμούν Δευτέρα με τον Ερμή και δείχνουν ξανά προτίμηση στην εγχώρια υποχρέωσής τους. Ακριβώς ό,τι γίνεται και για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ πριν τον αγώνα με την PSV στην Ολλανδία.

Μέχρι τώρα, η Ομόνοια έβαζε τα ματς της Πέμπτη-Κυριακή και αυτό θα γίνει και τώρα μετά την PSV και ενόψει Ολυμπιακού. Τόσο στα προκριματικά όσο και στα πρώτα των ομίλων η επιλογή είναι Πέμπτη-Κυριακή. Για το μετά την Γρανάδα δεν συζητάμε αφού ακολουθεί διακοπή Εθνικών και η επιλογή της Δευτέρας δεν υπάρχει.

Αβίαστα βγάζει κανείς το συμπέρασμα πως ως εδώ το μυαλό μας ήταν στην Ευρώπη και στο πως θα μας φύγει το απωθημένο των ομίλων. Αφού μας έφυγε, θέλαμε και να το χαρούν όλοι οι συντελεστές και δυστυχώς μόνο ο κόσμος δεν μπορεί προς το παρόν. Όμως από εδώ και πέρα, θέλουμε τα τρίποντα με τον κάθε Ερμή και την κάθε Νέα Σαλαμίνα γιατί προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Η κατάκτησή του θα μας ξαναφέρει να παίζουμε ματς εκατομμυρίων το Καλοκαίρι του 2021.

Πάντως, ο Μπεργκ κάνει επιλογές ως τώρα προσαρμοσμένες στο να χτυπήσει όσα παραπάνω μπορεί στο Europa. Οι επόμενες ενδεκάδες του θα μας δείξουν αν κι ο ίδιος αλλάξει το τσιπάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση