ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο Πάβλοβιτς που γίνεται… Ντούρις

Τελικά χρειάστηκε μια τέτοιου τύπου επιλογή

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Πιο επιτακτική είναι πια η αναζήτηση φορ στην Ομόνοια μετά τη διαφαινόμενη φυγή του Ματ Ντάρμπισαϊρ, με τον Μίχαλ Ντούρις να μοιάζει κοντά στο να συμφωνήσει για να πιάσει δουλειά στο «Η. Πούλλος».

Στην Ομόνοια ψάχνουν μια λύση έτοιμη και με προσαρμογή στα δεδομένα της Κύπρου, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

Το επιτελείο των «πρασίνων» είχε στα υπόψη το ενδεχόμενο να χρειαστεί μια επιπλέον κίνηση, αφού στο παρασκήνιο το κεφάλαιο του Ματ έμοιαζε ανοιχτό αρκετά πριν εμείς το μάθουμε. Είχαμε στο μυαλό μας την αναζήτηση εκείνου με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα πλαισίωνε τον Άγγλο και δεν κοιτάζαμε την περίπτωση αυτού που θα έπρεπε να τον αντικαταστήσει αν αυτό χρειαζόταν να γίνει.

Θα έλεγε κανείς πως η περίπτωση π.χ. του Άντριγια Πάβλοβιτς σου κολλούσε για κάτι τέτοιο αλλά δεν καταλάβαινες τη λογική αν τον ήθελες για να πλαισιώσει το Ματ. Όπως κολλά και του Σλοβάκου υπό αυτό το πρίσμα.

Ο Μίχαλ όταν έλυσε τη συνεργασία του με την Ανόρθωση το έκανε με την προοπτική της Ουγγαρίας και της Ακαδημίας Πούσκας. Αυτό ξέραμε όταν βγήκε η είδηση από το «κυανόλευκο» στρατόπεδο. Τώρα άνοιξε μπροστά του μια ακόμα προοπτική του να μείνει Κύπρο, έχει δηλώσει πολλές φορές που του αρέσει εδώ, αλλά και να παίξει champions league.

Στην Ομόνοια ψάχνουν μια λύση έτοιμη και με προσαρμογή στα δεδομένα της Κύπρου, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο: σε 16 μέρες είναι πιθανό το φορ αυτό να κληθεί να σκοράρει στον πρώτο προκριματικό. Ο Ντούρις καλύπτει τις ανάγκες αυτές και η Ομόνοια αυτές του Ντούρις. Ένας «γάμος» δείχνει να έχει λογική αφού μιλάμε για «αντι-Ματ» πλέον.

Εξελίξεις που σε βοηθούν να καταλάβεις πως πάντα κάτι μπορεί να μην υπολόγισες όταν έψαχνες τη λογική πίσω από έναν παίκτη που προσπαθεί να πάρει μια ομάδα.

Υ.Γ: Το αν ο ευέλικτος φορ που θα έρθει υπάρχει ήδη και λέγεται Κακουλλής δεν το ξέρουμε ακόμα αλλά θα έχει ενδιαφέρον να πάρει μια ομάδα υψηλών απαιτήσεων τέτοια απόφαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X