ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο Ουζόχο θέλει αλλά...

Ο Νιγηριανός δήλωσε και πάλι πως θέλει να παραμείνει στην Ομόνοια όμως δεν είναι εύκολο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Ο Φράνσις Ουζόχο είναι ένα απ’ τα πρόσωπα που βρίσκονται μόνιμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Η περσινή του περιπέτεια, οι φετινές εξαιρετικές του εμφανίσεις, και ο σοκαριστικός τραυματισμός του είναι τα θέματα που απασχόλησαν. Πλέον όμως έχει ξεκινήσει και η συζήτηση για το μέλλον του.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί την παραμονή του στην Κύπρο και την Ομόνοια. «Ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στην Ομόνοια;» σημείωσε χαρακτηριστικά σήμερα. Νιώθει πλέον τους «Πράσινους» οικογένεια και έχει συνδεθεί αρκετά με τον σύλλογο, τους συμπαίκτες αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Όμως το θέμα δεν είναι τόσο απλό.

Απ’ την πλευρά της Ομόνοια επίσης θα επιθυμούσε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Οι εμφανίσεις του ήταν εντυπωσιακές και δείχνει πως όντως έχει μέλλον. Ο τραυματισμός του βέβαια βάζει κάποια ερωτηματικά. Θα επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρς και θα ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια. Είναι νωρίς για να δώσουμε απάντηση, όμως όσοι βρίσκονται κοντά του δηλώνουν με μεγάλη βεβαιότητα, πως ο Ουζόχο θα αφήσει πίσω του τον σοκαριστικό τραυματισμό και θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Στην συζήτηση όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την Λα Κορούνια. Η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Για τους Ισπανούς ο Ουζόχο είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ. Θεωρούν πως όντως μπορεί να εξελιχθεί και να φθάσει πολύ ψηλά. Ο τραυματισμός του όμως ίσως αλλάξει λίγο το πρότζεκτ των Ισπανών, οι οποίοι για την ώρα περιμένουν να δουν την πορεία αποθεραπείας του.

Το δεδομένο όμως είναι πως αν η Ομόνοια θέλει να κρατήσει τον Νιγηριανό θα πρέπει να βάλει βαθιά στην τσέπη το χέρι. Αν όλα πάνε καλά τότε οι «Πράσινοι» θα κάνουν την προσπάθεια τους και θα παλέψουν για να κρατήσουν τον Νιγηριανό. Αν θα τα καταφέρουν κανείς δεν μπορεί να πει αυτή τη στιγμή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X