ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο Μπεργκ, ο Κίκο και ο Περέιρα

Καθόλου περίεργη η στάση της Ομόνοια για την περίπτωση του Πορτογάλου

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Θα μπορούσε κανείς ν’ αναρωτηθεί μα γιατί χολοσκούν στην Ομόνοια για έναν παίκτη που αν μη τι άλλο η θέση του στην ενδεκάδα δεν είναι εξασφαλισμένη νοουμένου ότι εκεί αγωνίζεται το καλύτερο αριστερό μπακ του περσινού πετσοκομμένου πρωταθλήματος;

Γιατί σώνει και καλά, μπλέκει σε μια υπόθεση που δεν μοιάζει καθαρή αφού και νομικά κωλύματα υπάρχουν και Τορναρίτης υπάρχει και κάποιοι μάνατζερ από δω από κει.

Και όμως, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μοιάζει περίεργο άμα κανείς λάβει υπόψη ότι ο Μπεργκ όχι απλά έχει συναινέσει στην περίπτωση απόκτησης του αλλά ζήτησε όπως ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να φορέσει ο 27χρονος το τριφύλλι στο στήθος.

Όπως μαθαίνουμε, ο Νορβηγός θεωρεί ότι ο Κίκο μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στο φετινό πλάνο της ομάδας. Ψαχουλεύοντας το προφίλ του παίκτη σε συνδυασμό με την εικόνα που απέκτησε πέρσι παρακολουθώντας τον με τον Ολυμπιακό, ο Νορβηγός κόουτς θεωρεί ότι πέραν του αριστερού άκρου της άμυνας και της επιπλέον λύσης μετά το Λέζιακς, ο 27χρονος Πορτογάλος μπορεί να δώσει λύσεις και στ’ αριστερά της επίθεσης ως εξτρέμ αλλά κυρίως και ως εσωτερικός μέσος.

Με βάση το αναλυτικό σκάουτινγκ, ο Κίκο όταν αγωνιζόταν στην Πόρτ Βέιλ κινήθηκε πολλές φορές ως εσωτερικός μέσος κινούμενος δίπλα από τον αμυντικό χαφ στην ευθεία. Επ’ αυτού ο Μπεργκ αλλά και οι Λάρκου, Ταραπουλούζης θεωρούν ότι με την απόκτηση του παίκτη πολλαπλασιάζονται οι ελιγμοί που μπορούν να γίνουν ανάμεσα στο ρόστερ αφού ο Κίκο μπορεί ν' αναδειχθεί ως λίρα εκατό για κάποιες θέσεις. 

Τώρα ως προς το μεταγραφικό κομμάτι η Ομόνοια έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και απομένει και το οκ του Τορναρίτη ο οποίος μόνο εύκολος διαπραγματευτής δεν είναι. Όπως πληροφορούμαστε η Ομόνοια μεταξύ άλλων πρότεινε στον Λευκωσιάτη παράγοντα να παραχωρήσουν ως δανεικό τον Ζοελ Περέιρα τον οποίο απέρριψε όχι λόγω της αξίας του αλλά λόγω του μάνατζερ του με τον οποίο όπως φαίνεται είναι στα μαχαίρια.

Τις διαπραγματεύσεις ανέλαβε πια εξ ολοκλήρου ο Νεόφυτος Λάρκου ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Ολυμπιακό ούτως ώστε να ολοκληρωθεί το ντιλ και να μπορέσει ο παίκτης να εργαστεί όπως και ο ίδιος θέλει στο Ηλίας Πούλλος.

Εκτιμάται ότι η οικονομική διαφορά δεν είναι τέτοια που θα χαλάσει τη συμφωνία καθώς η συναίνεση και του Τορναρίτη απέχει κατά κάποιες χιλιάδες ευρώ.

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση