ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο Μαυρίας βάζει δύσκολα

Πώς να μην ανοίξει συζήτηση για τον Ελλαδίτη;

24sports team

info@24sports.com.cy

Η περιθοριοποίηση του Χάρη Μαυρία είναι από τα θέματα που συζητιούνται περισσότερο απ' όλα στην επικαιρότητα της Ομόνοιας. Και φυσιολογικά, από τη στιγμή που από ένας βασικότατος συντελεστής με πολύ μεγάλη συνεισφορά στην περσινή πορεία της ομάδας που της έδωσε στο τέλος το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει καταλήξει να μη συμπεριλαμβάνεται καν στην αποστολή του τελευταίου αγώνα με τη Δόξα.

Αν κυλούσαν όλα ρολόι, η ομάδα ήταν σε καλό φεγγάρι και, προπαντός, αν έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε, η κουβέντα μάλλον δεν θα έπαιρνε πολύ μεγάλη έκταση. Με την Ομόνοια να έχει να κερδίσει από τον Οκτώβρη, μετρώντας έξι σερί ματς σε Κύπρο και Ευρώπη χωρίς νίκη, είναι φυσιολογικό η ένταση στα ντεσιμπέλ της συζήτησης να ανεβαίνει πολύ. Εδώ οπαδοί της ομάδας μέχρι και τον Ορτέγκα θυμήθηκαν με μηνύματα και τηλεφωνήματα στις ραδιοφωνικές εκπομπές, τον Μαυρία δεν θα έψαχναν;

Μέσα σ' όλα, τον βλέπεις κιόλας να καλείται και στην Εθνική και να παίζει βασικός και σε φιλικά και σε επίσημα παιχνίδια. Ο συνδυασμός όλων αυτών των παραγόντων βάζει δύσκολα στην τεχνική ηγεσία και ίσως την ωθήσει να αναθεωρήσει τις σκέψεις της για τον Μαυρία.

Έναν παίκτη, δηλαδή, που από καραβασικός πέρσι είδε τον ρόλο του να υποβαθμίζεται σε σημείο που να μη θεωρείται καν πια μέλος της «καλής» εντεκάδας των «πρασίνων» (είναι ενδεικτικό το ότι από το παιχνίδι με τη Λέγκια, όταν είχε παίξει ως αλλαγή, και μετά, δεν πήρε καθόλου χρόνο στην Ευρώπη) και έφτασε να βλέπει ακόμα και ματς πρωταθλήματος από την κερκίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση