ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο Φαμπιάνο το…σερί του

Εντυπωσιακή αρχή για το Βραζιλιάνο

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υποχρεώθηκε η Ομόνοια να ψάξει για τερματοφύλακα είναι καλά γνωστές, αλλά πλέον μπορούμε να πούμε πως τελικά βρήκε μια περίπτωση ικανή να καλύψει τα μεγάλα κενά στο πρόσωπο του Φαμπιάνο.

Βέβαια το ρεκόρ στην ιστορία του «τριφυλλιού» και του κυπριακού ποδοσφαίρου μοιάζει απλησίαστο, αφού ο Μάριος Πραξιτέλους είχε γράψει 1221 λεπτά χωρίς να φάει γκολ

Ο Ουζόχο ήταν άκρως επιβλητικός για φίλους και αντιπάλους, όμως ο Φαμπιάνο με τη σειρά του δείχνει πως γεννήθηκε έτοιμος για τη δουλειά που του ανατέθηκε. Το γεγονός πως δείχνει να είναι σε ετοιμότητα στις φάσεις που του χρειαστούν όσο…αραιές κι αν είναι μεταξύ τους, αποδεικνύει πως είναι τερματοφύλακας με προσόντα για μεγάλη ομάδα. Με τη Δόξα χρειάστηκε να κρατήσει τον αέρα του 2-0 και το έκανε με απόλυτο τρόπο.

Απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς κράτησε για πέμπτη φορά το μηδέν στις εφτά συμμετοχές που έχει κάτω από τα δοκάρια και για τέταρτη συνεχόμενη. Οι παίκτες των ΑΕΛ, ΕΝΠ, ΑΠΟΕΛ και Δόξας προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν.

Στο σημερινό παιχνίδι ξεπέρασε τα 400 λεπτά απαραβίαστης εστίας καθώς τελευταία φορά που μάζεψε τη μπάλα από τα δίκτυά του ήταν με τον Εθνικό στο 44’ και με δράστη τον Λαμπάν. Συνολικά είμαστε στα 404 λεπτά και συνεχίζει.

Βέβαια το ρεκόρ στην ιστορία του «τριφυλλιού» και του κυπριακού ποδοσφαίρου μοιάζει απλησίαστο, αφού ο Μάριος Πραξιτέλους είχε γράψει 1221 λεπτά χωρίς να φάει γκολ από τις 25 Οκτωβρίου 1981 και κράτησε μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου του 1982!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X