ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια:Η βόμβα Ζε και το δικαίωμα στην αμαρτία

Η περίπτωση του Καμερουνέζου έχει δύο όψεις και στην ομάδα είναι έτοιμοι να αμαρτήσουν

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Στο Βέλγιο γράφουν τι γράφουν (δες εδώ) και ενδεχομένως να έχουν και δίκαιο ως προς την δυσκολία της μεταγραφής στην Ομόνοια του μεσιέ Ντιτιέ Λαμκέλ Ζε. Oι δικές μας πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία ως προς την ολοκλήρωση του ντιλ.  

Ενός ντιλ το περιεχόμενο του οποίου ομολογουμένως δεν πολύ ταιριάζει στην Ομόνοια του Παπασταύρου καθότι περιλαμβάνει στοιχεία ξενόφερτα για τη νοοτροπία της ομάδας. 

Ποιος θα πίστευε ποτέ ότι η Ομόνοια θα δαπανήσει ένα ποσό πέραν του μισού εκατομμυρίου για να αποκτήσει τον όποιο ποδοσφαιριστή; Πόσο μάλλον όταν η έννοια του είναι κυρίως το Instagram; Και όμως..

Είναι απ’ όλες τις απόψεις περίεργο, ότι μια ομάδα που έχει υιοθετήσει πλήρως την συντηρητική πολιτική, οικονομικά και εργασιακά σπεύδει να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή τα χαρακτηριστικά του οποίου απέχουν πολύ από το αυστηρά επαγγελματικό πλαίσιο που δημιούργησαν ο Παπασταύρου και οι επικεφαλείς του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ποιος αλήθεια θα πίστευε ποτέ ότι η Ομόνοια θα δαπανήσει ένα ποσό πέραν του μισού εκατομμυρίου για να αποκτήσει τον όποιο ποδοσφαιριστή;  Ποιος θα πίστευε ΄ότι ο ποδοσφαιρικός οργανισμός της Ομόνοιας του Παπασταύρου θα δελεαζόταν σε τέτοιο βαθμό από έναν παίκτη που η έννοια του είναι κυρίως το Instagram παρά οι ποδοσφαιρικές του επιδόσεις;

Είναι πλέον γνωστό και σε μας, πολύ περισότερο στους ΄Λένον και Ταραπουλούζη,  ότι άμα ο κύριος Λαμκέλ Ζε ήταν ένας κανονικός ποδοσφαιριστής, τ’ όνομα του θα έπαιζε στα ρεπορτάζ των μεγάλων της Ευρώπης και ποτέ κάποιας κυπριακής.

Και όμως στην Ομόνοια φαίνεται να γνωρίζουν τα πάντα για την αφεντιά  του και επιμένουν να τον αποκτήσουν. Άμα θες να δώσεις μια εξήγηση για τη στάση τους δεν έχεις παρά να αναγνωρίσεις το δικαίωμα που διαθέτει ο καθένας στην αμαρτία. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Η υπέρ-συντηρητική, προκομμένη, συνεσταλμένη  οικογένεια της Ομόνοιας φαίνεται να αποφάσισε την αμαρτία δια του «κολασμένου» Ζε.

Τι είναι όμως αυτό που διαθέτει ο θηριώδης στράικερ και έχει κολάσει τους ανθρώπους της Ομόνοιας; 

Αρχικά ν' αναφέρουμε ότι ο παίκτης είναι έτοιμος και μπορεί άμεσα να μπει και να βοηθήσει στην Ευρώπη  Πέραν της ετοιμότητας του, οι της Ομόνοιας μοιάζουν καψουρεμένοι με το αγωνιστικό στυλ του Καμερουνέζου, τον οποίο παρακολουθούν και έχουν στα υπόψη τους τα τελευταία τρία χρόνια!!!

Τοποθετώντας τον κυρίως στην κορυφή της επίθεσης ή καμιά φορά και αριστερά ως εξτρέμ, εκτιμούν ότι ο ύψους 1,92 Αφρικανός μπορεί να δώσει στο σύνολο ταχύτητα, δύναμη, ύψος και τεχνική. Η καψούρα για το αγωνιστικό του στυλ είναι τέτοια που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να δώσουν στους Βέλγους πέραν του μισού εκατομμυρίου για να του φορέσουν τα πράσινα ελπίζοντας ότι θα τους βγει

Λαμβάνοντας υπόψη τη θετική μεριά του πρότζεκτ Ζε, εκτιμούν ότι άμα ο παίκτης αποδώσει στην Ευρώπη και βοηθήσει την ομάδα οι πιθανότητες μεταπώλησης του αυξάνονται σημαντικά. Εάν δε, κληθεί στην εθνική Καμερούν  το ερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο, κάτι που δεν είναι απίθανο, τότε θα επωφεληθούν και οικονομικά αφού 300 χιλιάδες ευρώ θα μπουν στα ταμεία της ομάδας. Στην τελική θα διαθέτουν έναν σούπερ στράικερ, διεθνή με συμμετοχή στο Μουντιάλ και σε πολύ καλή ηλικία. Με τέτοια στοιχεία που κουβαλά η περίπτωση του, αν όντως τους βγει η μίνιμουμ τιμή που βγαίνει στο παζάρι είναι στο 1,5 εκ ευρώ. Αυτό είναι το καλό σενάριο. 

Από την άλλη όμως, γνωρίζουν -μα δεν εύχονται- ότι μπορεί να επικρατήσει η σκοτεινή όψη του νομίσματος Ζε. Να αποκτηθεί δηλαδή ο Καμερουνέζος και το μυαλό του να είναι περισσότερο στο Instagram παρά στο να παίξει ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα η μεγαλύτερη επένδυση επί Παπασταύρου να σκάσει σαν βόμβα στα χέρια τους. Εάν τελικώς ισχύσει το εν λόγω σενάριο, οι της Ομόνοιας θα πληρώσουν ακριβά την αμαρτία τους. Ποιος ΄όμως δεν έχει δικαίωμα σ' αυτήν; 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση