ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Ντούρις για αντι-Ματ

Οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Σλοβάκου

Όπως γράψαμε νωρίτερα (δες ΕΔΩ), ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την Ομόνοια και έτσι το μέλλον του στην ομάδα της Λευκωσίας είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Εφόσον κουνήσει τελικά μαντήλι ο Άγγλος επιθετικός από το «Ηλίας Πούλλος» τότε οι «πρασίνοι» θα κινηθούν για την απόκτηση δυο επιθετικών πρώτης γραμμής. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομόνοια εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση.

Η επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας βλέπει με αρκετά θετικό μάτι την περίπτωση του 32χρονου Σλοβάκου φορ, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής αφού είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας. Κατά την παρουσία του στην Ανόρθωση έδειξε ότι έχει το γκολ και μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες επιθετικά.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας Σίμος Ταραπουλούζης είχε συνεργαστεί για ένα διάστημα με τον Ντούρις στην Ανόρθωση και σίγουρα θα έχει σχηματίσει μια σφαιρική άποψη για τον Σλοβάκο φορ, ο οποίος είναι έτοιμος και από πλευράς φυσικής κατάστασης καθώς ακολουθούσε κανονικά την προετοιμασία της Ανόρθωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση