ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Μπέζους, Μπέζους, Μπέζους!

Ο Ουκρανός ήταν χθες γι’ ακόμη ένα ματς ο κορυφαίος του γηπέδου και οι οπαδοί της Ομόνοιας τον αποθέωσαν

Παντελής Παντελή

Ο Ρόμαν Μπέζους έκανε χθες άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα της Ομόνοιας, με τον Ουκρανό να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη. Μάλιστα έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά η ατυχία του στέρησε το τέρμα, αφού είχε τρία δοκάρια.

Ο 34χρονος με κάποιες προσπάθειες του δίνει και το έναυσμα στους συμπαίκτες του να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο. Ο ίδιος μέτρα 13 γκολ και 9 ασίστ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ υπάρχουν στιγμές στο γήπεδο που κάποιος διερωτάται από που... σκαρφίζεται κάποιες από τις πάσες του. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το πως κατάφερε να γυρίσει το κλίμα γύρω από το πρόσωπο του την τρέχουσα σεζόν, σε σημείο που πλέον αποτελεί τον παίκτη «κλειδί» για το «τριφύλλι».

Βέβαια θα πρέπει να γίνει λόγος και στον τομέα σταθερότητας, αφού ο Ουκρανός σε πολλά παιχνίδια δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Είναι γεγονός ότι χρειάζεται σωστή διαχείριση η κατάσταση του, όπως και η ψυχολογία, αφού σε πολλές περιπτώσεις χάνει τον έλεγχο και δέχεται έυκολες κάρτες. Ωστόσο, όταν βρεθεί στη μέρα του είναι ξεκάθαρα ο παίκτης της διαφοράς.

Πλέον μπορεί να γίνει κουβέντα και για ανανέωση του συμβολαίου του 34χρονου, αφού τον Μάιο λήγει το τρέχων με το «τριφύλλι». Είναι γεγονός ότι πρόκειται για παίκτη της διαφοράς, ο οποίος μπορεί να φανεί χρήσιμος και από τον πάγκο, όπως έδειξε και στο παρελθόν.

Η Ομόνοια τώρα βλέπει ήδη το επόμενο παιχνίδι, αφού θέλει να συνεχίσει την αντεπίθεση της στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Σε αυτά τα ματς είναι που το «τριφύλλι» θα χρειαστεί τον καλό Ρόμαν Μπέζους, έτσι ώστε να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση