ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μόνος ή με παρτενέρ;

Πολλές είναι οι επιλογές που έχει στα χέρια του Μπεργκ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Ο τραυματισμός του Ασάντε αναγκάζει τον Μπεργκ να ψάξει για τον αντικαταστάτη του, ενόψει των τελευταίων καθοριστικών αγώνων που θα κρίνουν τον τίτλο.

Το ερώτημα είναι εάν ο Νορβηγός τεχνικός αποφασίσει να διατηρήσει το 4-4-2 που επιλέγει τις περισσότερες φορές το τελευταίο διάστημα, ή αν θα επιλέξει το 4-3-3 για την τελική ευθεία.

Ο Ντούρις που θα ήταν μία επιλογή για να παίξει δίπλα στον Σέρβο είναι τιμωρημένος, καθώς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Επιλογή είναι και ο Κακουλής, αλλά φαντάζει δύσκολο να τον δούμε, από την στιγμή που εδώ και ένα τρίμηνο έχει παίξει ελάχιστα.
Οπόταν, το πιο πιθανόν είναι να δούμε τον Παπουλή να πλαισιώνει Τσέποβιτς, καθώς έχει παίξει σε αρκετά παιχνίδια. Το ερώτημα είναι εάν ο διεθνής επιθετικός θα παίξει δίπλα ή πίσω από τον Σέρβο.

Εάν παίξει πίσω από τον Τσέποβιτς, τότε θα δούμε κάτι σαν 4-3-3, όπως είδαμε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Εάν παίξει δίπλα του, τότε θα διατηρηθεί το 4-4-2.

Πέραν από τον Παπουλή, επιλογή είναι και ο Τζιωνής, ο οποίος έχει παίξει αρκετές φορές αυτό τον ρόλο. Ή ακόμα να μεταφερθεί ο Τιάγκο στον άξονα και ο Τζιωνής πάει αριστερά.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Μπεργκ έχει πολλές επιλογές στα χέρια του για τον αντικαταστάτη του Ασάντε και μένει να δούμε τι θα επιλέξει στο τέλος της ημέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση