ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μίλησαν με πορτιέρο

Έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει συγκεκριμένη περίπτωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Είναι μεν τραγική ειρωνεία ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγή ανοίγει το παράθυρο για να εγγράψουν τερματοφύλακα. Όπως έχουμε μάθει στην ιστοσελίδα, ο κύπριος πορτιέρο θα μείνει εκτός για έξι με εννέα μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα χάσει τη σεζόν.

Ακριβώς γιατί ο Παναγή σ’ αντίθεση με τον Ουζόχο είναι εγγεγραμμένος στον Κατάλογο Α’ των κυπρίων, ο κανονισμός επιτρέπει στην Ομόνοια να κινηθεί άμεσα για την ενίσχυση με τερματοφύλακα άνεργο μεν, ο οποίος όμως θα επωμιστεί με τη φανέλα του βασικού.

Οι εξελίξεις έχουν ναι μεν τρελάνει τους ιθύνοντες αφού σε μια μέρα είδαν το τιμ των τερματοφυλάκων τους να καταρρέει, από την άλλη όμως δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ενισχύσουν την ομάδα.

Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ βρίσκονται ήδη σε συνεχή επικοινωνία με διάφορους ατζέντηδες ούτως ώστε να καταλήξουν στη καλύτερη δυνατή λύση η οποία θα μπορέσει άμεσα να βοηθήσει.

Επί τούτου όπως έχουμε πληροφορηθεί από χθες έχουν βολιδοσκοπήσει συγκεκριμένη περίπτωση τερματοφύλακα με τον οποίο ξεκίνησαν τις συζητήσεις.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό σήμερα ή αύριο να υπάρξει εξέλιξη και λίαν συντόμως να έρθει άμεσα στο Ηλίας Πούλλος

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X