ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Μια σίγουρη και το δίλημμα «Εράκοβιτς»

Τα δεδομένα στον Κατάλογο Α’ και πως διαμορφώνεται το μεταγραφικό πλάνο

Μπορεί στην Ομόνοια να στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ. Μετά και την απόκτηση του Φράνσον (δες ΕΔΩ) η λίστα στον κατάλογο Α’ έχει φθάσει τους 16 ποδοσφαιριστές.

Φυσικά σε μια ενδεχόμενη διαγραφή του Εράκοβιτς (θα μείνει εκτός για 5-6 μήνες), οι ξένοι/κοινοτικοί θα αριθμούν τους 15. Ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα για δύο ακόμη προσθήκες αφού θυμίζουμε πως το όριο στον Κατάλογο Α’ είναι 17 ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, ναι μεν ορατό είναι το ενδεχόμενο να διαγραφεί ο Εράκοβιτς, παρόλα αυτά στην Ομόνοια υπολογίζουν πολύ στις δυνατότητες του 23χρονου τον οποίον και αναμένεται να επανεγγράψουν ξανά στο δυναμικό τους τον Ιανουάριο.

Όπως έχουν διαμορφωθεί λοιπόν τα δεδομένα, οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα για δύο ακόμη προσθήκες ξένων-κοινοτικών, ωστόσο θα πρέπει να λάβουν υπόψη πως με την επιστροφή του, ο Εράκοβιτς θα πάρει μία θέση στον Κατάλογο Α’.

Ως εκ τούτου, είτε στο «τριφύλλι» θα πραγματοποιήσουν μία ακόμη προσθήκη μέχρι τις 15 Σεπτέμβριου όπου και κλείνει το μεταγραφικό «παράθυρο» (η λίστα στον Κατάλογο Α’ θα αριθμεί τους 16) και ο Εράκοβιτς δεν θα διαγραφεί , είτε θα αποκτήσουν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές και τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει παίκτης για να επανεγγραφεί ο Μαυροβούνιος.

Συνεπώς, στην Ομόνοια ζυγίζουν τα δεδομένα που έχουν ενώπιον τους και καλούνται να πάρουν μια απόφαση με απώτερο σκοπό η ομάδα να βελτιωθεί για να διεκδικήσει τους στόχους της στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση