ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Μια εκατοστάρα και κάτι... από Λανγκ

Τα χρήματα που θα καρπωθούν οι «πράσινοι» από τον Ούγγρο

Την πρόκριση της στην τελική φάση του Eurο εξασφάλισε από τον περασμένο Νοέμβριο η Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, που προκρίθηκε ως πρώτη στον έβδομο προκριματικό όμιλο. Μεταξύ άλλων πρόκειται ως γνωστόν για την ομάδα του Άνταμ Λανγκ, ο οποίος έστω αν στην Ομόνοια δεν αποτελεί πρώτη επιλογή… στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Το γεγονός αυτό λειτουργεί βεβαίως υπέρ των «πρασίνων» οι οποίοι θα επωφεληθούν οικονομικά τόσο από τη συμβολή του έμπειρου στόπερ στα προκριματικά, όσο και απ’ τη συμμετοχή του στα γήπεδα της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» αναμένεται να λάβει 50,400 ευρώ λόγω του ότι έπαιξε σε όλα τα ματς των προκριματικών του Euro, αλλά και σε εκείνα του Nations League.

Επιπρόσθετα, αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, τότε η Ομόνοια θα καρπωθεί άλλες 60,000 ευρώ για το ότι θα βρεθεί στην αποστολή των Ούγγρων για την τελική φάση του θεσμού. Αυτό γιατί η UEFA δίνει 60 χιλιάδες ευρώ για κάθε παίκτη που συμμετέχει στους ομίλους του Euro, δηλαδή 3 χιλιάδες τη μέρα για ένα 20ημερο. Για κάθε επιπλέον μέρα, θα δίνεται και ένα επιπλέον τριχίλιαρο.

Αθροιστικά, η ομάδα της Λευκωσίας θα πάρει απ' την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ένα ποσό λίγο πάνω απ' τις 100,000 ευρώ... λόγω προφανώς του Λανγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση