ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Μετά τον Φάνο… κενό

Δεν υπάρχει κλασσικό αμυντικό χαφ στην ομάδα

Εφραίμ Γεωργίου

Εδώ και μερικά 24ωρα ο Φάνος Κατελάρης έχει αποχωρήσει απ’ την Ομόνοια, και ήδη πήρε χρόνο συμμετοχής με την ΖΤΕ σε φιλικό αγώνα. Η μεταγραφή όμως του Κύπριου αμυντικού χαφ, αφήνει ουσιαστικά την Ομόνοια χωρίς κανένα «καθαρόαιμο εξάρι» στο ρόστερ της.

Βέβαια με μιας το μυαλό όλων θα πάει στο Κούσουλο, ο οποίος έχει αγωνιστεί εκεί κάποιες φορές, όμως η αλήθεια είναι πως ο Κούσουλος αποδίδει καλύτερα στην άμυνα. Τον είδαμε τόσο με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας, όσο και με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, και έτσι παρά το γεγονός πως μπορεί να δώσει λύσεις ως «εξάρι», αμιγώς αμυντικό χαφ δύσκολα τον λες.

Απ’ την άλλη το ρόλο του «εξαριού» κουβαλά απ’ την αρχή της χρονιάς ο Βίτορ Γκόμες. Ένας ποδοσφαιριστής που θυμίζει περισσότερο «οχτάρι». Δεν τον λες σκούπα μπροστά απ’ το αμυντικό δίδυμο. Φυσικά στα πλείστα παιχνίδια ο Μπεργκ δεν θέλει το καθαρό «εξάρι» και γι’ αυτό και βλέπουμε τον Γκόμες στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Φάνος Κατελάρης ήταν ο μοναδικός κλασσικός αμυντικός χαφ της ομάδας και πλέον χωρίς αυτόν στο ρόστερ, έχει δημιουργηθεί ένα κενό. Πάντως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πως η Ομόνοια θα κινηθεί για αμυντικό χαφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X