ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Μετά το Μασούρα, ποιος;

Ο Εβάντρο; Και αν ναι, για που προορίζεται;

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Από την Ελλάδα μας έχουν πει ότι ο παίκτης είναι κλειστός. Πότε θ’ ανακοινωθεί από την Ομόνοια, ο Παπασταύρου ξέρει και οι συνεργάτες του.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ, ναι μεν δεν έχει ακόμη φωτογραφηθεί με φόντο το τριφύλλι, μα πρέπει κατά τις πληροφορίες που μας έχουν μεταφέρει οι Ελλαδίτες, να λογίζεται ως μια από τις πολλές μεταγραφές που θα γίνουν για το καλοκαίρι.

Το ερώτημα που δημιουργείται για την αφεντιά του, εστιάζεται κατά πόσο ο Μασούρας προορίζεται ως ο βασικός δεξιός μπακ… ή που θα παν να πάρουν ένα ακόμη;

Είναι δηλαδή ο αντί- Μάθιους ή ο αντί- Ψάλτης;

Απορίες είναι αυτές, που θα λυθούν με το πέρας των ημερών.

Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια έχει στον Κατάλογο Α’ δεκατέσσερις παίκτες. Εκκρεμούν πολλά ζητήματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με το ποιοι θα μπουν στο ρόστερ και όχι απαραίτητα ποιοι θα φύγουν.

Γι’ αυτό φρόντισαν η αλήθεια, να είναι πέρα για πέρα τυπικοί.

Bye, bye Μπασιρού, bye και στον Αλιούμ, άνοιξε η πόρτα εξόδου και πέρασαν μαζί, οι Παπαστυλιανού, Μάθιους, Ζαχαρίου, Λέζιακς, Ψάλτης, Μίλετιτς.

Κάποιοι επιβιώνουν προς το παρόν (δες Φράνσον), κάποιων εκκρεμούν οι υποθέσεις τους ( δες Φαμπιάνο), το ενδιαφέρον πια επικεντρώνεται στο ποιοι θα έρθουν!!

Εμείς ξέρουμε ότι ο Μασούρας είναι ο ένας… μα κολλήσαμε στον Εβάντρο!!! Ήρθε Κύπρο, συζήτησε, συμφώνησε, μ’ ανακοίνωση ακόμη να δούμε.

Θα κλείσει, δεν θα κλείσει, είναι ένα από τα ερωτήματα του φετινού καλοκαιριού.

Να έρθει πάντως παίκτης στην Κύπρο και να μην κλείσει έχει ξανά συμβεί. Ποιος αλήθεια ξεχνά την ιστορία με τον «τρελό» Ζε;

Επίσης του Βραζιλιάνου η υπόθεση, πέραν του ότι κανείς δεν ξέρει αν θα φορέσει την «πράσινη», είναι και η θέση του τέτοια που μπερδεύει.

Ο 28χρονος είναι μεν εξτρέμ, μα στην Βουλγαρία τον τελευταίο καιρό ως οκτάρι έπαιζε. Αναπόφευκτα, το ερώτημα που δημιουργείται είναι σε ποια θέση τον προορίζουν;

Αυτή του εξτρέμ ή του box to box; Μην αρχίσουμε την μπουρδολογία περί «πολύ-εργαλείου» γιατί θ’ αρρωστήσω!!!

Ερωτήματα, πολλά. Το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν είναι ότι ο Μασούρας είναι ο πρώτος!!!

Για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε.

Χρόνια πολλά Ομόνοια… εκ των προτέρων!!!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση