ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Με το κερί ή βαρβάτα;

Σημασία δεν έχει ποιος και που… αλλά πως θα κινηθούν χειμωνιάτικα

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Θα ήθελα να σου γράψω ότι η ομάδα θα πάρει επιθετικό που θα πέσουν τα τσιμέντα. Ότι θα δεις εννιάρι και θα κλαις από συγκίνηση.

Να γράφαμε ότι θ’ αφήσει τον Λέζιακς και θα φέρει έναν αριστερό μπακ που θα θυμίζει Λέζιακς.

Λαμβάνοντας υπόψη τι συνέβηκε τις τελευταίες πέντε- έξι μεταγραφικές περιόδους, όπως επίσης ότι ο Γιάνσον είναι ο Σουηδός Παπασταύρου, αν γίνουν δύο μεταγραφές θα πρέπει να είσαι σούπερ ευτυχισμένος.

Ότι για τα δεξιά της άμυνας διαπραγματεύονται μ’ έναν σούπερ επιθετικό μπακ, που τον βλέπεις και νομίζεις ότι λούνεσαι στη Κοπακαμπάνα. 

Πλησιάζει ο Ιανουάριος, υπήρξαν κιόλας οι επίσημες δηλώσεις για το ότι κινούνται για τις μεταγραφές του χειμώνα, η ουσία κατά την άποψη μου δεν είναι τι, ποιον και που θα ενισχυθούν στην Ομόνοια, αλλά η πολιτική που θ’ ακολουθήσουν.

Θα μπουν «με το κερί» ( φράση που χρησιμοποιήθηκε παλαιότερα για την μεταγραφική πολιτική της Ομόνοιας και που παραπέμπει στην ήπια προσέγγιση) ή θα μπουν βαρβάτα μες στο μεταγραφικό παζάρι και θ’ αλωνίσουν τους τόπους, ψωνίζοντας παικταράδες;

Την απάντηση ρεπορταζιακά δεν την έχω, θα πρέπει όμως να είσαι υπό την επήρεια κοκτέιλ φαρμάκων για να θεωρείς ότι η δεύτερη εκδοχή είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Η πολιτική της Ομόνοιας στις μεταγραφές κατά τα τελευταία χρόνια, τόσο το καλοκαίρι πόσο μάλλον δε το χειμώνα, δεν μας επιτρέπει να εκτιμήσουμε ότι πρόκειται να τα σκάσουν για να έρθουν παίκτες.

Και όσον αφορά το ύψος του συμβολαίου που θα προσφέρουν μα κυρίως ο αριθμός των μεταγραφών.

Δεν θα παν ρε παιδί μου και να πουν. Θα φέρω στράικερ να κολλήσει με τον Κακουλλή. Θα φέρω και έναν δεξί μπακ μήπως και μου κλατάρει ο Μάθιους. Να σπάσουν συμβόλαια παικτών που δεν μοιάζουν ικανοί να προσφέρουν και να τους αντικαταστήσουν με νέες μεταγραφές. Δεν τα κάνουν αυτά. 

Να στο πω πιο λιανά. Άμα κάνουν και τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούνται, να ισιώσω τα μαλλιά που μου έμειναν.

Ας είμαστε ρεαλιστές και ας μην μας αρέσει το στόρι. Στην Ομόνοια, δεν σπαταλούν χρήματα και δεν σκίζονται για μεταγραφές. Μας στο έχουν αποδείξει εκατό φορές.

Λαμβάνοντας υπόψη τι συνέβηκε τις τελευταίες πέντε- έξι μεταγραφικές περιόδους, όπως επίσης ότι ο Γιάνσον είναι ο Σουηδός Παπασταύρου, αν γίνουν δύο μεταγραφές θα πρέπει να είσαι σούπερ ευτυχισμένος.

Που και σε ποιες θέσεις, φοβάμαι να γράψω. Εδώ δεν πήραν άλλο επιθετικό το καλοκαίρι που μου έμοιαζε τόσο απαραίτητος όσο οι υαλοκαθαριστήρες για το αυτοκίνητο.

Τώρα να μου πεις είναι χειμώνας, δύσκολα θ’ αποφύγουν να μην πάρουν υαλοκαθαριστήρα- σέντερ φορ. Από κει και πέρα, δύσκολα θα σβήσει το κερί…

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση