
Η Ομόνοια φιλοξενεί σήμερα τον Ακρίτα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:00) σε ένα ματς όπου το τρίποντο είναι μονόδρομος.
Μετά την ήττα στο προηγούμενο ματς από τον Εθνικό το «τριφύλλι» έμεινε ήδη πίσω και είναι αναγκασμένο να χτίσει σερί για να πάρει τα πάνω του.
Ο Φαμπιάνο βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Αγκουζούλ και Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο θα δούμε τον Μασούρα και αριστερά τον Κίτσο. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Άιτινγκ και Μάριτς, με τον Εβάντρο πιο μπροστά.
Στα άκρα της επίθεσης ο Νορβηγός τεχνικός έβαλε τον Σεμέδο αριστερά και τον Χατζηγιοβάνη δεξιά. Στην κορυφή της γραμμής κρούσης θα δούμε τον Μαέ.
Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Μασούρας, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Αγκουζούλ, Άιτινγκ, Μάριτς, Εβάντρο, Σεμέδο, Χατζηγιοβάνης, Μαέ
Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Στεπίνσκι, Παναγιώτου, Ανδρέου, Τάνκοβιτς, Χαμάς, Σίμιτς, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Νεοφύτου.