ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Με δίδυμο Ουζόχο-Κελεπέσιη στο «Αμμόχωστος»

Τι ισχύει με τον Φαμπιάνο και μεταγραφή τερματοφύλακα

Αρνητική εξέλιξη προέκυψε στην Ομόνοια στη χθεσινή προπόνηση με τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.

Πιο συγκεκριμένα το πρόβλημα του Βραζιλιάνου κίπερ είναι στον ώμο και ήδη έχει περάσει από εξετάσεις MRI, με την Ομόνοια να αναμένει τα αποτελέσματα, τα οποία αύριο θα γνωστοποιηθούν.

Όπως φαίνεται ο Φαμπιάνο θα χρειαστεί σίγουρα να λείψει για τα επόμενα παιχνίδια του 2023 και αύριο θα γίνει γνωστό ο ακριβής χρόνος που θα απουσιάσει.

Με δεδομένο ότι ο Χαράλαμπος Κυριακίδης είναι στα πιτς και τον Φαμπιάνο εκτός η Ομόνοια θα πάει στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα με δίδυμο τους Φράνσις Ουζόχο και Σωτήρη Κελεπέσιη. Ο Κελεπέσιης είναι ο 18χρονος τερματοφύλακας της Κ19 που προπονείται με την πρώτη ομάδα και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ανδρικής Ομόνοιας.

Από εκεί και πέρα η συζήτηση πηγαίνει στη μεταγραφή τερματοφύλακα που χρειάζεται η Ομόνοια, όμως για να μπορέσει να προχωρήσει άμεσα σε μεταγραφή κίπερ θα πρέπει ο τραυματισμός του Φαμπιάνο να είναι σοβαρός που θα τον αναγκάσει να απουσιάσει πάνω από τρεις μήνες.

Σε διαφορετική περίπτωση η Ομόνοια είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε ενίσχυση με τερματοφύλακα, καθώς ο Φράνσις Ουζόχο θα απουσιάσει ολόκληρο τον Ιανουάριο για το Κόπα Άφρικα, ενώ ο Κυριακίδης θα λείψει και αυτός για αρκετό χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση