ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ομόνοια - Μαέ: Δεν είδε Κύπρο ο Ουαμπί;

Έγραψε ιστορία ο Μαροκινός με το τριφύλλι και στην χώρα του ούτε λόγος...

Αλέξανδρος Βανέζος

Η φετινή σεζόν δεν ήταν ιστορική μόνο για την Ομόνοια, αλλά και για τον Ράιαν Μαέ προσωπικά. Ο Μαροκινός επιθετικός ολοκλήρωσε τη χρονιά με 25 γκολ στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας την κορυφαία επιθετική επίδοση από τη σεζόν 2007-08.

Με τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στον Απόλλωνα στο φινάλε της σεζόν, ο Μαέ ανέβηκε μόνος στην κορυφή των σκόρερ της σύγχρονης εποχής των πρασίνων, ξεπερνώντας την επίδοση των 24 γκολ που είχε καταγράψει ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ τη σεζόν 2016-17.

Παρά τα εντυπωσιακά του νούμερα όμως, ο Μαροκινός επιθετικός δεν βρέθηκε ούτε καν στις προεπιλογές της εθνικής Μαρόκου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στις ΗΠΑ, πόσο μάλλον στις επιλογές. Μια εξέλιξη που προκάλεσε αρκετή συζήτηση, αφού δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί ένας ποδοσφαιριστής που τελείωσε τη χρονιά ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με τέτοια συνέπεια και αποτελεσματικότητα. 

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο 28χρονος φορ άξιζε τουλάχιστον μια ευκαιρία ή έστω μια κλήση μέσα στη χρονιά. Και κάπου εδώ γεννάται αυθόρμητα το ερώτημα για τον προπονητή των «Λιονταριών»: Είδε τελικά ο Μοχάμεντ Ουαμπί, τι έκανε φέτος ο Ράιαν Μαέ στην Κύπρο;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση