ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Λάρκου… τότε και σήμερα!

Ο άνθρωπος στον οποίο οφείλεται σημαντικό μερίδιο στην κατάκτηση των τελευταίων τροπαίων της

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

«Νιώθω προνομιούχος που είμαι στην ομάδα, είχα κατακτήσει τίτλους και συνδέω το όνομά μου με την επάνοδο στους τίτλους. Είναι σπουδαία ικανοποίηση και προνόμιο». Μέσω αυτής της πρόσφατης αναφοράς του στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο Νεόφυτος Λάρκου φρόντισε να υπενθυμίσει πόσο σημαντικός είναι ο ίδιος και πόσο σπουδαίο το έργο που παρήγαγε στη σύγχρονη θητεία της Ομόνοιας, τόσο ως προπονητής τη διετία 2011-13 (όχι ολοκληρωμένες σεζόν), όσο και από πέρυσι το Καλοκαίρι που ανέλαβε ως Αθλητικός Διευθυντής.

Σε αυτόν πιστώνονται πολλές μετεγγραφικές επιτυχίες της Ομόνοιας, αλλά και η επιλογή του Χένινγκ Μπεργκ, ενώ είναι ο άνθρωπος ο οποίος συνδέεται με τα τελευταία τρόπαια του «τριφυλλιού». Τα δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ όταν ήταν προπονητής σε άσχημες οικονομικές περιόδους και το φετινό πρωτάθλημα, ενώ υπενθυμίζουμε πως και πέρσι η διακοπή βρήκε το «τριφύλλι» στην κορυφή.

Μάλιστα, τότε που ήταν προπονητής ο Λάρκου, τα δύο κύπελλά της η Ομόνοια τα κατάκτησε με Απόλλωνα την πρώτη σεζόν και με την ΑΕΛ τη δεύτερη. Οι δύο ομάδες της Λεμεσού ήταν φέτος οι βασικοί ανταγωνιστές των πρασίνων στη μάχη για τον τίτλο. Σύμπτωση; Τ’ αφήνουμε στην κρίση σας…

Ο Λάρκου διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην μεγάλη αλλαγή στην οποία εισήλθε η Ομόνοια από τότε που ανέλαβε, αφού τα πάντα μπήκαν σε επαγγελματικά καλούπια, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αθλητικός Διευθυντής των πρασίνων δίνει διαπιστευτήρια για το τρομερό ποσοστό επιτυχίας του στις επιλογές του. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο παρελθόν και όπως προείπαμε, σε άσχημες οικονομικές συνθήκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Θεοχάρους

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση