ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ομόνοια: Κύκλωσε το όνομα Ντιονί (vid)

Στη λίστα το όνομα του 33χρονου επιθετικού

Μπορεί στην Ομόνοια να επικεντρώνονται πλέον στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Καϊράτ στο ΓΣΠ, μα συνάμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει. Μάλιστα προτεραιότητα είναι η απόκτηση επιθετικού, με το όνομα του Λόις Ντιονί να βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Πρόκειται για 33χρονο Γάλλο επιθετικό (μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα) ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Τουρκική Μανίσα στη δεύτερη κατηγορία. Η χρονιά του εξαιρετική μιας και σε 38 συμμετοχές πέτυχε 22 τέρματα δίνοντας και 6 ασίστ.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Σεντ Ετιέν, Μπρίστολ Σίτι, Ντιζιόν, Ερυθρό Αστέρα, Ανγκέρ και Μπαντρίμα Σπορτ. Μέτρησε 141 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ συνολικά στην καριέρα του σε 410 συμμετοχές σκόραρε 119 φορές κι έδωσε 48 ασίστ.

Μάλιστα με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρας πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, ενώ έχει και εμπειρίες από Ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς έχοντας 5 συμμετοχές σε τελική φάση του Europa League και άλλες 4 στα προκριματικά του Champions League.

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα, η περίπτωση απασχολεί την Ομόνοια και στις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν το φλερτ μπορεί να μετατραπεί σε συμφωνία.

Δείτε μερικά από τα τέρματα του την περσινή σεζόν: 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση