ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κρίνεται του Λοβέρα για Άρη

Ξεκαθαρίζει ίσως και σήμερα (27/6)

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα της απόκτησης του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα ελλαδικά ρεπορτάζ το όλο ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, με τις τελικές εξελίξεις να ενδιαφέρουν άμεσα και την Ομόνοια.

Ο λόγος είναι ότι για να πείσει τον Άρη να πει το «ναι» για την παραχώρηση του διεθνούς Μαυριτανού, ο Ολυμπιακός συμπεριέλαβε στο deal τον Μάξι Λοβέρα ως έμψυχο αντάλλαγμα πέραν των 5 εκατ. ευρώ που προσφέρει.

Οι Πειραιώτες περιμένουν την αντίδραση της Φούλαμ στην πρόταση που κατέθεσαν για τον παίκτη, καθώς οι Άγγλοι έχουν δικαίωμα να ματσάρουν την προσφορά. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και, όπως αναφέρουν τα ελλαδικά δημοσιεύματα, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η Ομόνοια κινείται ήδη για την απόκτηση ενός ακόμα ακραίου επιθετικού ανεξαρτήτως του ενδιαφέροντος της να κρατήσει στις τάξεις της τον Λοβέρα, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι είναι κοντά σε συμφωνία με έναν υποψήφιο μεταγραφικό στόχο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση