ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Κρίμα…

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν

Οι αρχικοί φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Έρνεστ Ασάντε δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. 

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα επισήμως η Ομόνοια, ο Γκανέζος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, κάτι που «μεταφράζεται» με απουσία έξι μηνών (το λιγότερο) από την αγωνιστική δράση (δες εδώ). Με αυτό τον απογοητευτικό και επίπονο τρόπο, λοιπόν, έλαβε πρόωρο τέλος μια σεζόν που κυλούσε με τρόπο ιδανικό για τον Γκανέζο.

Το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο να διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του, η Ομόνοια είχε δώσει την ευκαιρία στον Ασάντε να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια παρουσίας σε ομάδες που εδρεύουν στον αραβικό κόλπο. Με τα πράσινα μπόρεσε να αγωνιστεί ξανά σε διοργάνωση της UEFA μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του και πρώτη από το 2016, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο. Κι όλα αυτά ενώ αποτελούσε βασικότατο στέλεχος μιας ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους, με οκτώ γκολ σε 30 εμφανίσεις κατά την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ασάντε τελειώνει απότομα τη φετινή σεζόν, ενώ θα του στερήσει τη δυνατότητα να είναι παρών και τους πρώτους μήνες της επόμενης. Ο ίδιος έδειξε να αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή ότι κάτι άσχημο του είχε τύχει (δες εδώ). Η στεναχώρια και η απογοήτευση του Ασάντε για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα σε μια σεζόν που ως τώρα εξελισσόταν ιδανικά, απολύτως λογική και δικαιολογημένη...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση