ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κόουτς με πρεστίζ

Στην Ομόνοια δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τα Βελγικά δημοσιεύματα

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν χρειαζόταν το δημοσίευμα των Βέλγων για να διαπιστώσει κανείς το πολύ βαρύ όνομα που κουβαλά ο Χένινγκ Μπεργκ. Από μόνος του ο Νορβηγός δημιούργησε μια σημαντική οντότητα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τόσο σαν παίκτης όσο και ως προπονητής.

Κλωτσώντας τη μπάλα έκανε μια σπουδαία καριέρα που τον καθιέρωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτετ και βασικό μέλος της εθνικής Νορβηγίας, ενώ και ως προπονητής κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Πολωνία με τη Λέγκια.

Το ότι έχει ένα όνομα στο ευρωπαϊκό παζάρι αυτό οφείλαμε να το γνωρίζουμε και πριν ακόμη έρθει στην Ομόνοια. Επί τούτου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξαφνιάζει το ενδιαφέρον των Βέλγων αντιθέτως μοιάζει με φυσιολογική εξέλιξη.

Στην Ομόνοια το γνωρίζουν πολύ καλά και μάλλον νιώθουν ιδιαίτερη τιμή που συνεργάζονται με ένα τέτοιο μεγάλο όνομα. Από την άλλη όμως δεν ανησυχούν για το δημοσίευμα ή το όποιο δημοσίευμα αφού ο 50χρονος τεχνικός είναι πλέον δεμένος με συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τις δύο μεριές απλά να υλοποιούν τα τυπικά που προνοούσε η μεταξύ τους συμφωνία.

Πάντως είναι ιδιαίτερα τιμητικό ότι ομάδα όπως η Σταντάρ τον έχει στα υπόψη για αντικαταστάτη του Μισέλ Πρεντόμ. Πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές μορφές του Βελγικού ποδοσφαίρου με τεράστια καριέρα τόσο ως τερματοφύλακας όσο και ως προπονητής αλλά και τζένεραλ μάνατζερ.

Ο 61χρονος που μεταξύ άλλων έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα αποτελεί παρελθόν πια από τη Σταντάρ και οι Βέλγοι όπως ισχυρίζονται με δημοσίευμα έχουν και τον Μπεργκ στα υπόψη τους για να τον διαδεχθεί.

Αυτό από μόνο του δείχνει το πρεστίζ που κουβαλά ο προπονητής της Ομόνοιας ο οποίος τώρα βρίσκεται σε διακοπές στην Ευρώπη και ακολούθως θα επιστρέψει Κύπρο για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε φέτος ως προπονητής στην Ομόνοια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X