ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: «Κολλημένοι» στον Μιξ

Το πλάνο ενίσχυσης προνοεί την απόκτηση 3+1 μεταγραφές

24sports team

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Νορβηγοαμερικανού Μίκελ Ντίσκερουντ ή «Μιξ», βρίσκεται στην πρώτη της επικαιρότητας για την Ομόνοια. Πρόκειται για τον εκλεκτό ποδοσφαιριστή που στο «πράσινο στρατόπεδο» θεωρούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου.

Το θέμα πάντως εδώ και μερικές μέρες στάσιμο, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ποτέ δεν κρίθηκε ως εύκολη περίπτωση, όμως είναι δεδομένο πως ο Μιξ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «πρασίνων» και γι’ αυτό γίνεται η προσπάθεια ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που υπάρχουν και να βάλει υπογραφή.

Οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί θετικά η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μοιρασμένες και στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις. Πέραν του «Μιξ» δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποια άλλη προχωρημένη περίπτωση με τους μεταγραφικούς.

Θυμίζουμε πως η Ομόνοια θα προχωρήσει σε 3+1 μεταγραφές ακόμη. Πέραν απ’ τον ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή θα αποκτηθούν δυο ποδοσφαιριστές για τα άκρα της επίθεσης εκ των οποίων ο ένας θα μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός.

Για την ώρα δεν έχει ληφθεί απόφαση για την τελευταία κίνηση η οποία θα έρθει και μετά την διαγραφή του Ασάντε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση