ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κλείνουν το μάτι σε Κεσχριντά

Πληροφορίες του 24sports

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Από Περιστέρι μεριά μας έχουν ψιθυρίσει ότι οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας, εδώ και καιρό φλερτάρουν με τον μεσιέ Ουαζντί Κεσχριντά.

Πρόκειται για Τυνήσιο, κάτοχο Γαλλικού διαβατηρίου, ηλικίας 28, που έβγαζε το ψωμί του στον Ατρόμητο τα τελευταία δύο χρόνια, καλύπτοντας την θέση του δεξιού μπακ.

Την πρώτη του σεζόν στο Περιστέρι του βγήκε το λάδι παίζοντας 32 ματς, ενώ πέρσι έκανε 19 καθότι είχε και ένα τραυματισμό, χάνοντας κανά δίμηνο.

Πλέον είναι ελεύθερος και απ’ ότι μας έχουν σφυρίσει βρίσκεται στα υπόψη της Ομόνοιας για να αποτελέσει μαζί με τον Μασούρα το ντουέτο των επιλογών στα δεξιά της άμυνας.

Πέραν από το άκρο της οπισθοφυλακής, άμα γουστάρει ο προπονητής τον τοποθετεί και στα δεξιά της επίθεσης ενώ διαθέτει και την ικανότητα να κινείται ως αμυντικό χαφ.

Το βιογραφικό του φαίνεται πέρα για πέρα προκομμένο, αφού πριν από την Αθήνα, αγωνίστηκε στην Α’ Ιταλίας με τη Σαρλεριτάνα, ενώ νωρίτερα υπήρξε παίκτης της Τυνησιακής Σαχέλ για πέντε χρόνια.

Μάλλον αυτή του η σταθερότητα, τον ανέδειξε ως ένα από τα στελέχη της εθνική του ομάδας, με την οποία μάλιστα συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2022, παίζοντας τρία ματς στους ομίλους!!

Μάλιστα στο ένα εξ αυτών, κόντρα στην Γαλλία, έπαιξε ως βασικός… κέρδισαν και έγινε της εθνικής γιορτής το κάγκελο στην πατρίδα του.

Συνολικά, να ξέρεις, μετρά 36 συμμετοχές με την Τυνησία.

Καλή ηλικία, αθλητικό σώμα, έμπειρος με πλούσιες παραστάσεις και εμπειρία από το Ελληνικό που θα τον βοηθήσει στην άμεση προσαρμογή του στο νησί, το πακέτο Κεσχριντά δείχνει ολοκληρωμένο.

Στα της Ομόνοιας τώρα, ο παίκτης απ’ ότι μας είπαν από την Αθήνα, δεν έχει κλείσει, μα έχει ενώπιον του πρόταση.

Ο ίδιος φέρεται να περιμένει κάτι δικά του συνεπώς άπαντες περιμένουν. Και αυτοί και οι άλλοι και ολόκληρος «Λαός» !!!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση