ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Κι όλο εγώ περίμενα

Η ένταξη του κυνηγού δεν έχει ακόμη επέλθει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η αναμονή για τον ερχομό κυνηγού συνεχίζεται, ενώ οι μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος λιγοστεύουν, με την επίθεση της Ομόνοιας να συνεχίζει να ρίχνει άσφαιρα πυρά.

Βέβαια η καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των μετεγγραφών είναι συνήθης φετινή πρακτική για τους πράσινους. Το θέμα που εύλογα απασχολεί τους πάντες είναι το αν αυτές οι καθυστερήσεις θα αποτελέσουν εμπόδιο στην προετοιμασία και στη δημιουργία ενός συνόλου που θα έχει την ικανότητα υλοποίησης στόχων.

Βέβαια η καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των μετεγγραφών είναι συνήθης φετινή πρακτική για τους πράσινους

Μια από τις τρεις επιλογές για τη θέση του επιθετικού είναι ο εκ Βενεζουέλας, με Ουγγρικές επίσης ρίζες, Νικολά Λαντισλάο πιο γνωστός ως Μίκου, που βρίσκεται ήδη στο νησί μας. Αμφιβολία για την αξία του ουδεμία, όμως η αποχή του και  η θητεία  του στο πρωτάθλημα της Ινδίας είναι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία συνεχίζεται . Οι πράσινοι έχουν προγραμματισμένο φιλικό με την ΑΕΛ (16/08) στο Τσίρειο (16/8) και με τη Νέα Σαλαμίνα (17/08) στο «Αμμόχωστος».

O Ματ Νταρμπισάιρ δύσκολα θα προλάβει τα τελευταία φιλικά αφού δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Άγγλος επιθετικός ακολουθεί κυρίως ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αν και στην τελευταία πήρε χρόνο και από την κανονική.

Στο φιλικό με την Ανόρθωση ο Γιαν Λέζιακς έμεινε εκτός αποστολής. Παρά το γεγονός ότι συμμετείχε σε προπονήσεις της  δεύτερης ομάδας της Δυναμό Ζάγκρεμπ και έπαιξε και σε φιλικά, με την Ομόνοια είχε κάνει δύο – τρείς προπονήσεις.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Τσέχου με την πράσινη φανέλα αναμένεται να γίνει στο ένα εκ των δυο φιλικών  ματς που είναι προγραμματισμένα τις επόμενες μέρες.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X